Pachetul de bun venit

31.01.2020

Ești nou înscris? Ți-am pregătit un pachet de Bun venit! 

 

Pachetul în valoare de 400 RON preț membru

 

- 20% reducere pe viață la toate produsele Eden Line

- voucher cadou de 40 RON pe care-l poți folosi la următoarea comandă cu o valoare de minima 400 lei. 

- taxa transport gratuita

- materiale promoționale gratuit

- mostre de Cafea cu ganoderma gratuit

- Opțional poți achiziționa un produs de top la doar 40 RON la alegere dintre: Biocalciu femei, Zinc Tablets, Spirulina naturala, Omega Essential, Ulei de usturoi.

 

 

Important: - Aceste pachete se oferă doar persoanelor noi înscrise în luna respectivă. (Nu este valabil pentru persoanele înscrise în luna anterioară).

- la aceste pachete nu se pot folosi alte bonusuri (ex: bonusul consultantului care a inscris această persoană) 

- comanda poate fi facută de către consultant si trimisă la adresa noului membru atat timp cat nu foloseste bonusul personal. Pachetul de "Bun Venit" trebuie achitat integral. 

- voucherul nu este transmisibil, se poate folosi în termen de 30 de zile și obligatoriu folosit de aceeași persoană. Voucherul nu se poate cumula cu alte bonusuri. 

- de preferat ca aceste comenzi să se facă telefonic la nr. 0740016439. In cazul in care se fac online, va rugam sa specificati toate detaliile la "Detalii"  - Ex: Pachetul de bun venit sau daca doreste produsul aditional sau nu.  

- la a 2-a comanda de minim 400 RON persoana va primi inca un voucher de 40 RON pe care il va putea folosi la urmatoarea comanda in termen de 30 zile