Devino consultant

Crește-ți resursele financiare simplu și rapid

 

Devino membru Eden Line și profită de avantajele de a fi consultant

 

Generarea câștigurilor suplimentare nu a fost niciodată mai accesibilă. Echipa Eden Line a dezvoltat un plan de afacere destinat tuturor persoanelor care își doresc să obțină venituri în afara salariului lunar sau care plănuiesc să-și schimbe domeniul de activitate și să transforme activitatea de consultant într-un serviciu cu normă întreagă.

 

Ocupația de consultant este disponibilă tuturor celor care vor să se dezvolte profesional și să contribuie la îmbunătățirea stilului de viață al celor din jurul lor prin promovarea produselor de sănătate și îngrijire corporală. În funcție de performanțele tale, ești recompensat financiar și beneficiezi de numeroase bonusuri atractive.

 

 

Care sunt avantajele de a fi membru Eden Line?

 • (1) comisioane financiare direct proporționale cu vânzările tale.
 • (2) creșterea venitului lunar.
 • (3) acces la o gamă largă de produse pe care le poți testa.
 • (4) șansa de a-ți crea propria echipă de consultanți.
 • (5) afilierea la o rețea națională de colaboratori cu interese comune.
 • (6) gestionarea timpului în funcție de dorințele tale.  

 

 

În ce constă activitatea de consultant?

 

 1. Devii membru

În prima etapă, te invităm să te alături echipei de consultanți Eden Line pentru a te familiariza cu activitatea noastră. Odată ce te înscrii și devii membru, îți oferim acces la gama de produse pentru sănătate și îngrijire corporală astfel încât să poți testa chiar tu beneficiile acestora.

 

După ce te convingi personal de proprietățile benefice ale produselor, ești pregătit să-ți începi ocupația de consultant și să împărtășești din experiența ta persoanelor apropiate și cunoscuților. În acest mod, oamenii dragi ție și interesați de un stil de viață sănătos vor fi informați despre tipul de produse care li se potrivește și pe care le pot achiziționa cu ajutorul tău.

 

 1. Îți creezi propria echipă

În această etapă ai oportunitatea de a-ți forma propria echipă de consultanți alături de care să-ți desfășori activitatea. Ai libertatea de a-ți alege oamenii pe care îi dorești alături și cu care să colaborezi pentru sporirea vânzărilor.  

 

În egală măsură, îți poți dezvolta sau îmbunătăți abilitățile de coordonator prin transmiterea cunoștințelor acumulate membrilor echipei tale dornici de a-și forma la rândul lor propria echipă de consultanți.

 

 1. Avansezi profesional

Pe măsură ce activitatea ta se dezvoltă și îți generează un venit constant, ai șansa de a avansa în ceea ce privește statutul de consultant și să obții un nivel superior în structura echipei Eden Line.

 

La fiecare nivel de membru beneficiezi de bonusurile aferente, iar odată ajuns la cel mai înalt nivel (numărul 12) te poți bucura de o serie de premii speciale precum excursii internaționale sau autoturisme. Totul depinde de obiectivele pe care ți le setezi și de nivelul profesional la care dorești să ajungi.

 

De ce să devii consultant?

 • poți obține independență financiară;
 • înscrierea este gratuită și pe perioadă nedeterminată;
 • flexibilitatea timpului de lucru;
 • libertatea de a decide la ce nivel de membru vrei să ajungi;
 • nivelul de membru atins rămâne constant atât timp cât nu avansezi profesional.

 

Devino consultant acum