Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Afecțiunile care pot fi tratate cu ajutorul spirulinei

11-12-2018

Afecțiunile care pot fi tratate cu ajutorul spirulinei

 

Multe dintre afecțiunile comune cu care ne confruntăm de-a lungul vieții noastre pot fi ameliorate, tratate sau ținute sub control cu ajutorul suplimentelor alimentare potrivite. Una dintre cele mai cunoscute medicații pe bază de plante este administrarea de spirulină pentru sănătate. Această algă este foarte bine asimilată de către organismului uman (în proporție de 80%) și astfel poate fi de ajutor în tratarea unui număr mare de afecțiuni.

 

Înainte de a afla câteva exemple de boli comune care pot fi înlăturate sau ameliorate cu ajutorul spirulinei, iată ce ar trebui să știi referitor la substanțele care stau la baza compoziției ei și ce efecte benefice pot avea asupra organismului.

 

 

Din ce este formată spirulina

 

Știai că spirulina este alcătuită din peste 250 de substanțe active? Proteinele se regăsesc într-o proporție considerabilă în spirulină datorită numărului mare de aminoacizi care stau la baza consistenței lor. De asemenea, minerale și vitamine, mai ales vitamina E, vitamina A, vitamina C, complexul de vitamine B și multe altele sunt parte componentă ale acestei „alge minune”. Prezența fierului în compoziția algei face ca suplimentele pe bază de spirulină naturală să fie recomandate pentru copii și atleți, deoarece aceștia sunt supuși carenței de fier și pot deveni anemici mult mai ușor.

 

Există mai multe specii de spirulină. De aceea este recomandat să te informezi cu privire la produsele pe bază de spirulină care se regăsesc pe piață sub diferite forme și să fii atent la compoziția suplimentului respectiv. În acest mod te asiguri că aloci organismului tău adjuvantul de care are nevoie.

 

Eden Line îți pune la dispoziție capsulele de spirulină naturală extrasă direct din lacul Chinhai, din China, unul dintre singurele locuri din lume în care se mai găsește spirulină bio. Află în continuare care sunt unele dintre cele mai comune afecțiuni în care este recomandată și administrarea de spirulină.

 

 

Cu ce afecțiuni luptă spirulina

 

În general, spirulina are o acțiune benefică asupra celulelor din organism, contribuind la refacerea acestora. Poate fi un ajutor de încredere în curele de detoxifiere a organismului și în cele de slăbit, la fel și în tratamentele anti-îmbătrânire sau tratamente de înfrumusețare. În același timp, spirulina are un impact pozitiv și asupra organelor interne sau a anumitor sisteme ale organismului nostru.

 

Sistem imunitar slăbit

 

Un sistem imunitar slăbit favorizează crearea unui mediu propice pentru instalarea virușilor, îmbolnăvirea organelor și dezvoltarea bolilor. Datorită conținutului bogat de vitamine, antioxidanți, minerale și proteine, spirulina energizează organismul și contribuie semnificativ la întărirea scutului care ține la distanță eventualele pericole care ne pot afecta starea de sănătate prin simularea producției de anticorpi.

 

Afecțiuni ale ficatului

 

Spirulina poate să refacă sănătatea ficatului chiar și în situația unui ficat bolnav din cauza viciilor (alcool, tutun). Responsabilă pentru „curățarea” acestui organ vital este clorofila regăsită în compoziția algei, substanță ce ajută la eliminarea toxinelor din organism. Acest lucru este benefic și pentru sistemul renal și menținerea sănătății rinichilor la un nivel optim.

 

Spirulina și bolile de inimă

 

Colesterolul rău din sânge, hipertensiunea arterială, problemele cardiovasculare pot fi doar câteva dintre cauzele apariției problemelor de sănătate care afectează buna funcționare a inimii. Spirulina acționează direct la sursă și reglează tensiunea arterială prin eliminarea riscului de coagulare a sângelui.

 

Acțiunea benefică a spirulinei asupra organismului are impact pozitiv și în cazul infertilității, puterii de concentrare sau a memoriei slăbite, constipației, diabetului, efectelor negative ale antibioticelor, cataractă sau alte probleme oftalmologice, cancer și nu numai.

 

Ca în cazul oricărui alt tratament naturist, părerea medicului în ceea ce privește administrarea spirulinei în cazul afecțiunilor grave este esențială. Totodată, perioada de tratament este influențată de problema de sănătate pe care vrei să o tratezi.

 

Noi îți dorim să te bucuri de multitudinea de efecte benefice pe care spirulina pentru sănătate le are de oferit în fiecare capsulă.