Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Afla acum care sunt secretele unui somn linistit

22-06-2021

Ce trebuie să faci pentru un somn liniștit







Ce se întâmplă seara, când în sfârșit îți așezi capul pe pernă, pregătită să adormi?


Începi să te îngrijorezi cu privire la ce vei face în ziua următoare, cum te vei organiza? Sau îți vine în minte faptul că ai depășit deadline-urile de la muncă? Aluneci pe nesimțite în spirala grijilor încât ți-e greu să te relaxezi și să adormi? 


Îngrijorarea excesivă poate fi un simptom al anxietății. Dacă vrei să depistezi rapid această afecțiune, uite ce trebuie să știi despre anxietate și care sunt remediile pe care le poți folosi. Îți recomandăm să ceri sfatul unui medic în cazul în care simptomele persistă.


Însă, dacă în cazul tău nu este vorba de anxietate, atunci ce e de făcut? Haide să aflăm împreună, în cele ce urmează, ce trebuie să faci pentru a avea un somn liniștit.


Obiceiuri bune pentru un somn liniștit

Din păcate, odată cu trecerea timpului și înaintarea în vârstă, somnul se lasă așteptat. Iar acest lucru îți poate afecta toate activitățile pe care ți le plănuiești. 

De exemplu, dacă nu te odihnești corespunzător, nu ai energie să faci nimic, devii irascibilă și nu te poți concentra să-ți organizezi activități care par ușoare la prima vedere.


Lipsa somnului te poate afecta și pe termen lung, ducând la oboseală cronică, ca să nu mai vorbim de faptul că poate afecta buna funcționare a organelor interne. 


Ca să eviți insomniile și să ai un somn de calitate, uite câteva obiceiuri bune pe care ar trebui să le pui în practică pe parcursul zilei. Astfel, vei fi odihnită și îți va fi mult mai ușor să-ți duci la bun sfârșit tot ce ți-ai propus. 


Activități sportive

Poate ai auzit că nu e bine să faci sport pentru a nu fi agitată înainte de a te pune în pat. Însă o anumită categorie de activități fizice este chiar recomandată pentru îmbunătățirea tonusului, cât și pentru un somn liniștit. Acestea sunt următoarele:

Power walking sau mersul alert;

Jogging-ul;

Plimbare cu bicicleta.


Încearcă să faci aceste activități pe timpul zilei, de preferat dimineața sau în a doua parte a zilei, nu chiar înainte de ora de culcare. Dacă reușești să faci sport măcar 30 de minute pe zi,vei observa cum calitatea somnului tău se va îmbunătăți. În plus, îți menții silueta și reușești să activezi endorfinele, acele substanțe chimice care sunt responsabile de starea ta de bine. 


Stil de viață sănătos

E posibil să fi auzit acest lucru destul de des. Însă trebuie să fii conștientă de faptul că un stil de viață sănătos are un impact mare asupra ta. Dacă nu oferi îndeajuns de multă atenție acestui aspect, să nu te mire faptul că te simți din ce în ce mai rău sau că ești lipsită de motivație. Sau că ai probleme cu somnul. 


Dar ce înseamnă, mai exact, un stil de viață sănătos? Înseamnă că:

ai o dietă echilibrată – consumi multe fructe, legume și grăsimi sănătoase precum somon, ton, semințe de susan, semințe de dovleac, ulei și lapte de soia;

faci mișcare;

încerci să reduci cât mai mult timpul petrecut în fața ecranelor;

consumi multe lichide.


În afară de aceste aspecte, pentru a fi sigură că organismul tău face față cu brio stresului, asigură-te că, de cel puțin două ori pe an, efectuezi analizele de rutină. 


De exemplu, dacă organismul are o lipsă de calciu sau de fier, de exemplu, o să te resimți. Vei fi obosită mereu, vei avea amețeli. Și somnul va avea de suferit. 


Contrar faptului că ești obosită, din cauza lipsei de calciu, nu te vei putea odihni corespunzător. 


În acest caz, pe lângă substituirea mineralelor și vitaminelor din mâncare, ai nevoie de un ajutor, cum ar fi suplimentele alimentare. O carență de calciu se rezolvă cu ajutorul consumului de lactate și al suplimentelor precum Biocalciu pentru femei de la Eden Line.


Acesta combină lactatul de zinc, extractul de Pueraria și aspartatul de calciu pentru rezultate bune în ceea ce privește sinteza calciului în organismul tău. 


Rutină de îngrijire

Rezervă-ți puțin timp pentru tine în fiecare seară. Evită folosirea telefonului mobil înainte de culcare pentru a nu-ți obosi ochii și creează-ți o rutină de îngrijire a tenului, care vine la pachet cu multiple beneficii: încetinește procesul de îmbătrânire și te relaxează. Astfel, vei putea adormi mult mai rapid.


După curățarea feței, aplică un strat subțire de ulei de jojoba sau argan și masează-ți tenul ușor, prin mișcări circulare. Apoi, folosește o mască de turmalină pentru ochi pentru a diminua:

senzația de agitație;

durerile oculare;

durerile de cap.


Masca de ochi cu turmalină este recomandată în special persoanelor care suferă de insomnii precum și cei care obișnuiesc să stea mult timp în fața calculatorului. Aceasta nu provoacă dependență și nu are efecte adverse. De asemenea, poate fi integrată cu succes în ritualul tău zilnic de îngrijire fără probleme. 


Așa că, dacă vrei să fii odihnită și să ai o energie de invidiat, trebuie să ai un somn liniștit. Și, dacă incluzi în rutina proprie câteva dintre obiceiurile enumerate mai sus, cu siguranță vei reuși să ai un somn de calitate.


Sperăm ca obiceiurile enumerate mai sus să te ajute să obții odihna de care ai nevoie și să te facă să te simți mai bine în pielea ta.


Până data viitoare, îți dorim sănătate!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!