Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Avantajele suplimentelor cu Omega 3-6-9 pentru organism

25-08-2020

Care sunt avantajele suplimentelor cu Omega 3-6-9

 

 

 

 

 

După cum ai observat, numeroase surse menționează cât de importanți sunt acizii grași polinesaturați pentru buna funcționare a organismului tău. Informația este una adevărată, de care merită să ții cont pentru îmbunătățirea stării de bine generale a organismului tău.

 

Cu toate acestea, un alt aspect esențial este să înveți cum să consumi corect acizii polinesaturați în funcție de raportul și dozele recomandate de medici.

 

Așa cum te-am obișnuit, la Eden Line suntem mari iubitori de informații corecte, benefice sănătății. De aceea, te invităm să descoperi alături de noi mai multe detalii despre avantajele suplimentelor cu acizi Omega 3-6-9 pentru sănătate. Să nu uităm nici de metodele prin care îi poți procura cât mai ușor.

 

Ce sunt acizii polinesaturați Omega 3-6-9

Pe lângă grăsimile cu un impact negativ asupra organismului, există și bine cunoscutele „grăsimi bune”, esențiale pentru un stil de viață echilibrat și pentru refacerea stocului de energie de care avem nevoie zilnic.

 

„Grăsimile bune” reprezentate de acizii grași facilitează transportul de nutrienți în organism, mențin sănătatea creierului și funcționează și ca detoxifianți, estompând acțiunea nocivă a radicalilor liberi.

 

Importantă este și diferența dintre acizii grași esențiali și cei neesențiali. Omega 3 și Omega 6 intră în categoria acizilor grași esențiali, pe care organismul nu-i poate produce prin resurse proprii. De aceea, ai nevoie de o alimentație variată, bogată în acizi grași, dar și de suplimente nutritive care vin în completarea produselor alimentare consumate.

 

Consumul corect de acizi Omega 3 și Omega 6 duc la un „stoc” suficient  pentru organism de Omega 9. Așa cum ai dedus, Omega 9 nu este un acid gras esențial, putând fi produs de organismul uman.

 

Un organism sănătos are nevoie de un raport corect între acizii grași esențiali și cei neesențiali. Medicii recomandă un raport de 1:2 între Omega 3 și Omega 6.

 

Beneficiile aciziilor Omega 3-6-9 pentru organism

Prezența acizilor Omega 3-6-9 înseamnă un pas înainte pentru organismul tău. Administrarea raportului corect de acizi grași îți poate aduce numai beneficii și multă energie pentru proiectele tale de suflet. Iată ce pot face acizii grași Omega pentru sănătatea ta!

1.     Mențin sănătatea sistemului cardiovascular, reduc trigliceridele din sânge și nivelul de colesterol.

În cazul problemelor cardiovasculare merită să-ți pui toată încrederea mai ales în Omega 3, capabil să reducă și efectele neplăcute ale hipertensiunii arteriale. În plus, trioul de succes Omega 3-6-9 contribuie la elasticitatea vaselor de sânge, esențială în oxigenarea întregului organism.

Vezi și articolul nostru despre hipertensiunea arterială: simptome și remedii.

2.     Susțin activitatea sistemului nervos.

Omega 3 este și gardianul sistemului tău nervos, ajutându-i pe cei mici să facă progrese importante pe calea achizițiilor intelectuale. Pe lângă dezvoltarea și menținerea sănătății sistemului nervos, acizii grași sunt eficienți și în lupta cu tulburările mentale ca depresia și anxietatea. Mereu în luptă cu stresul, acizii grași restabilesc echilibrul emoțional și psihic.

3.     Mențin sănătatea sistemului osos și ameliorează artrita reumatoidă.

Nu există niciun dubiu că Omega 6 și Omega 3 îmbunătățesc densitatea osoasă, făcându-te să uiți că anii trec. De asemenea, Omega 6 este foarte eficient în prevenirea și ameliorarea artritei reumatoide datorită capacității sale de a reduce inflamația și rigiditatea articulațiilor.

4.     Contribuie la dezvoltarea armonioasă a fătului în timpul sarcinii.

Omega 6 este de un real ajutor în timpul sarcinii pentru că reduce riscul ca bebelușul să dezvolte astm. La fel de eficient este și Omega 9 care contribuie la dezvoltarea fătului și întărește sistemul imunitar al mamei. Să nu uităm nici de cantitatea de energie pe care acești acizi o furnizează.

5.     Îmbunătățesc aspectul pielii și fortifică sistemul imunitar.

Complexul Omega 3-6-9 are un efect incredibil asupra frumuseții pielii și a unghiilor. Specialiștii susțin că un raport corect de acizi grași în organism poate întârzia apariția ridurilor. În plus, acizii grași polinesaturați ajută la vindecarea eczemelor, a dermatitei și a psoriazisului. O alianță pe termen lung cu acizii Omega 3-6-9 te protejează și de razele ultraviolete.

 

Ce alimente să consumi pentru a-ți asigura necesarul de acizi grași

După cum ai văzut, Omega 3 și Omega 6 sunt acizi esențiali pe care organismul nu-i poate produce pe cont propriu. De asemenea, ponderea lor în organism influențează și producerea acidului neesențial Omega 9.

 

De aceea, nu uita să acorzi o atenție sporită alimentației tale. Iată ce produse alimentare poți consuma pentru a te bucura de efectele benefice ale acizilor Omega:

·        ulei de soia, avocado și de măsline;

·        fructe oleaginoase (alune de pădure, nuci, caju, migdale, fistic, castane);

·        cereale;

·        ouă (mai ales gălbenușul);

·        semințe de dovleac, susan, in;

·        carne de pui și vită;

·        pește (macrou, păstrăv, somon).

 

Rolul suplimentelor nutritive în producerea acizilor Omega 3-6-9

De multe ori, sarcinile zilnice nu ne permit să variem alimentația atât de mult pe cât ne-am dori. De aceea, este recomandat să completăm alimentația cu suplimente nutritive. Ajutorul oferit de Eden Line constă în suplimentul nutritiv Omega Essential, ideal datorită raportului corect dintre Omega 3-6-9.

 

Iată cum îți susține Omega Essential sănătatea!

·        echilibrează greutatea corporală;

·        sporește acuitatea vizuală;

·        previne cancerul de colon și de sân;

·        protejează inima și previne infarctul miocradic.

 

Omega Essential te mai surprinde cu un avantaj: este extras din uleiul de semințe de in, fiind ideal pentru orice tip de dietă, fie că este vegetariană sau nu.

 

Sperăm că informațiile noastre îți sunt de folos și nu vei ezita să-ți îmbunătățești calitatea vieții printr-o alimentație sănătoasă, dublată de suplimente pe bază de Omega 3-6-9.

 

Până data viitoare, îți dorim multă sănătate și energie în toate!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!