Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Beneficiile apei alcaline. Bucură-te de ele la tine acasă!

18-07-2018

Beneficiile apei alcaline. Bucură-te de ele la tine acasă!

 

Apa este cea mai importantă resursă de care avem nevoie în fiecare zi.

Pentru a ne alimenta nevoia constantă de apă, avem mai multe surse de unde putem alege. Fie că este vorba de rețeaua publică de apă din localitatea noastră, un izvor la care avem acces sau apa îmbuteliată din comerț, toate sunt la dispoziția noastră.

Însă, cum știm care este cea mai potrivită sursă de apă pentru noi?

Indicatorul de bază al acidității apei este pH-ul (potențialul de hidrogen).

În funcție de valoarea acestuia, apa poate fi acidă sau alcalină. De exemplu o apă cu un pH mai mare de 7 este considerată apă alcalină. Totodată acest tip de apă conține și diferite cantități de calciu și magneziu. De aceea este important să cunoști beneficiile pe care apa alcalină le are asupra organismului.

 

 

Beneficiile consumului de apă alcalină asupra organismului

Consumul apei de calitate stă la baza unei vieți sănătoase. Poate nu acorzi atât de mare importanță apei pe care o bei zilnic. De cele mai multe ori ne gândim că dacă vine la robinet înseamnă că este bună, nu-i așa? A trecut prin filtrele de curățare, s-au aplicat substanțele necesare, s-a măsurat nivelul pH-ului, deci apa pe care o plătim este numai bună de băut. Acesta este, de fapt, un mit!

Având în vedere procedeele complexe de tratare a apei consumate, iată de ce apa alcalină este bună pentru funcționarea optimă a organismului. Față de apa acidă (cea cu pH<7), apa alcalină ne oferă cel puțin următoarele beneficii:

  • Hidratare;
  • Antioxidare;
  • Scădere coresterol;
  • Aspect sănătos al pielii;
  • Reduce acidul gastric;
  • Ajută în diferite afecțiuni, precum: osteoporoză, cancer, boli digestive.

De reținut este faptul că nivelul pH-ului din apă nu trebuie să atingă cote foarte înalte deoarece efectele consumului asupra sănătății vor lua o altă întorsătură!

 

 

Vrei să ai apă alcalină acasă?

Există mai multe metode prin care poți prepara singur apă alcalină acasă. Unele dintre ele ar fi adăugarea de suc de lămâie,  bicarbonat de sodiu, sare de Himalaya și altele, în apa ce curge la robinet sau cea îmbuteliată pe care o cumperi.

Dar de ce să pierzi timpul cu prepararea acesteia când este mai ușor să folosești un filtru, independent de curentul electric, ce poate să transforme apa obișnuită într-o sursă de sănătate pentru toată familia? Află în continuare de ce ai nevoie de un filtru de apă; dar nu de unul oarecare.

 

 

Filtrul de apă cu turmalină Eden Line

Natura ne oferă tot ce avem nevoie pentru a avea un stil de viață echilibrat. Pe baza acestui principiu, filtrul de apă cu turmalină comercializat de compania Eden Line, funcționează în baza proprietăților generoase pe care le au componentele acestuia.

Turmalina, zeolitul, carbonul activ, sferele anionicele, cu turmalină și cele cu potențial electric negativ, alcătuiesc echipa perfectă ce va produce apa alcalină de calitate, în fiecare pahar. Fiecare etapă de filtrare și componentă a aparatului la care se adaugă funcționalitatea fără curent electric a aparatului, vor reuși să genereze apa de calitate de care te vei bucura zilnic.

Te invităm să afli toate detaliile legate de aparatul complex care îți va schimba viața: filtrul de apă cu turmalină pentru apă alcalină.

Bucură-te zilnic de apă alcalină, bogată în nutrienți, ioni de calciu și magneziu, alături de toate beneficiile ei pentru sănătatea ta și a celor dragi.