Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Beneficiile apei alcaline ionizate: ce reprezintă indicatorii ORP și pH

01-08-2018

Beneficiile apei alcaline ionizate: ce reprezintă indicatorii ORP și pH

 

Apa pe care o bem zilnic ne influențează calitatea vieții. Auzim tot mai des termeni precum apă alcalină, apă ionizată sau apă hidrogenată, nu-i așa? Se pune accentul din ce în ce mai mult pe calitatea apei consumate datorită factorilor care îi compromit nivelul de potabilitate.

Apele alcaline ionizate au fost testate și mai ales consumate de-a lungul timpului și s-a dovedit astfel că într-adevăr, au o multitudine de proprietăți benefice pentru organismul uman. Printre cele mai importante efecte menționăm creșterea nivelului de energie, echilibrarea pH-ului din corp, hidratarea și antioxidarea organismului.

Vei afla în continuare mai multe informații referitoare la apa ionizată pornind de la indicatorii care diferențiază apa alcalină ionizată de apa potabilă de larg consum.

 

Beneficiile apei alcaline ionizate: indicatorii de măsură

 

 

#1 ORP

Suntem învățați încă de mici să consumăm fructele în întregime odată ce le-am început pentru că altfel, bucata rămasă se oxidează, nu-i așa?

Termenul de ORP se traduce „Potențial de reducere al oxidării” și este cel mai important element din apa alcalină produs de ionizator. Pe scurt, ORP indică sarcina electrică a apei, deci avem valori cu + sau - (pozitive sau negative). Unitatea de măsură a acestui indicator este milivoltul.

Cum trebuie să fie valoarea ORP a apei ionice sănătoase? Regula generală spune că valorile negative ale ORP reprezintă o capacitate a apei de a neutraliza aciditatea din organism. Acest lucru înseamnă că în urma consumului de apă ionizate, organismul este „curățat” de bacterii pe interior.

Apa de la robinet, la fel și cea îmbuteliată din comerț au valori ORP pozitive. Așadar, apa curentă pe care o plătim în fiecare lună este consumată de către noi fără a avea proprietăți benefice majore asupra organismului. Rolul apei pe care o bem este pe de altă parte și asigurarea unei bune funcționalități ale organelor interne și curățare interioară a organismului.

Apa ionică alcalină are valoarea ORP negativă, adică este bogată în ioni de hidrogen negativi. De aceea, ea este considerată apă sănătoasă, care asigură buna funcționare a organismului nostru, cu efecte benefice mai puternice comparativ cu apa îmbuteliată din comerț.

 

 

#2 pH-ul

Științific, termenul de pH reprezintă concentrația ionilor de hidrogen dintr-o soluție. Chimiștii folosesc pH-ul pentru a măsura aciditatea și alcalinitatea unei substanțe lichide.

pH-ul optim al organismului nostru ar trebui să aibă o valoare cuprinsă între 7,35 și 7,45. Pe lângă apa pe care o bem zilnic, nivelul pH-ului din organism este influențat și de alimentație. Ai obiceiul de a mânca fast food, mâncare grasă sau mai multe alimente de origine animală decât vegetală? Este timpul să faci o schimbare în alimentație și să inversezi proporțiile. Consumul de fructe și legume proaspete este esențial pentru echilibrarea pH-ului din organism.

De preferat este ca organismul nostru să fie unul alcalin, adică să avem un pH de peste 7,45. Acest lucru este realizabil printr-o alimentație mai sănătoasă începând de acum și mai ales prin acordarea atenției cuvenite apei pe care o bei.

Pentru a regla aciditatea din organism (nivelul pH-ului) și a-ți ajuta corpul să elimine mai ușor toxinele poți începe să consumi apă ionică.

De aceea, îți recomandăm să consumi acest tip de apă în fiecare zi. Cum poți face acest lucru? Iată soluția pe care ți-o recomandăm, ca să consumi apă ionică alcalină oriunde ai fi.

 

 

Bagheta pentru restructurarea apei

Valorile ORP-ului și pH-ului determină calitatea apei pe care o bem zilnic și faptul că aceasta este alcalină ionizată.

Pentru a fi alcalină, valoarea pH-ului trebuie să fie mai mare de 7,45 și pentru a fi ionică, ORP-ul va avea o valoare negativă. Cu cât valoarea pH-ului este mai ridicată, cu atât valoarea ORP măsoară milivolți negativi într-un număr mai mare.

Bagheta pentru restructurarea apei pusă la dispoziție de compania EdenLine funcționează pe acest principiu. Practic acest instrument poate genera ioni negativi, face din apa potabilă o apă alcalină, o mineralizează și energizează.

Această baghetă este portabilă, poate fi folosită oriunde mergi, nu depinde de o sursă de alimentare și ea transformă apa pe care o bei într-o apă sănătoasă.

În concluzie, recomandarea noastră este să îți aloci câteva momente și să te gândești că sănătatea ta și a celor dragi vine din lucruri mărunte. Apa, resursa indispensabilă atât pentru noi cât și pentru tot ce ne înconjoară, poate reveni la capacitatea pe care o avea odată. Folosește evoluția tehnologiei în tratarea apei pentru tine și familia ta!

 

 

 

 

Designed by Freepik