Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Beneficiile centurii cu turmalina si recomandari de purtare

30-08-2021

 

 

 

 

 

Centura cu turmalină: beneficii și recomandări

 

 

 

 

 

 

Simți că ai nevoie de puțin ajutor cu starea generală de bine a corpului tău? Produsele cu turmalină sunt o alegere bună pentru durerile pe care le simți în anumite zone sau chiar pentru diminuarea inflamațiilor.

 

Soluția cea mai la îndemână pe care o ai sunt centurile ce conțin această piatră semiprețioasă în compoziția lor. Adică, în materialul textil din care sunt confecționate produsele de uz medical sunt încorporate micro cristale din turmalină.

Tehnologia modernă permite topirea turmalinei și aducerea ei în stare lichidă, pentru a o putea insera cu ușurință în orice tip de țesătură.

 

Purtând o astfel de centură, beneficiezi, în același timp, și de puterea vindecătoare a pietrei semiprețioase, dar și de avantajele pe care le aduce o centură medicală, care exercită presiune pe o zonă cu probleme din corpul tău.

 

Vrei să încerci și tu o centură cu turmalină, dar nu știi exact cum funcționează? Atunci articolul de astăzi îți va lămuri toate întrebările legate de produsele ce sunt confecționate cu mineralul benefic. Descoperă cum te ajută purtarea și în ce momente este indicat să apelezi la centuri. 

 

Beneficiile pe care le aduce purtarea centurilor cu turmalină

În general, centurile medicale sunt un real ajutor atunci când simți dureri în anumite părți ale corpului, datorită presiunii pe care o exercită peste zona respectivă. În cazul centurilor cu turmalină, putem adăuga și proprietățile extraordinare ale pietrei semiprețioase. 

 

Există 3 categorii principale de centuri:

-centuri cervicale cu turmalină;

-centuri abdominale;

-genunchierele cu turmalină și centurile pentru articulații.

 

Toate acestea conțin micro cristale din mineralul care emite radiații infraroșii de undă lungă. Tocmai radiațiile, alături de ionii negativi și câmpul magnetic creat sunt cele care aduc o stare de bine în organismul tău.

 

Mai exact, atunci când porți centuri cu turmalină, te bucuri de următoarele:

-mușchii și organele tale se relaxează;

-circulația sângelui este stimulată, prin vasodilatație și relaxarea mușchilor arteriolari;

-toate celulele din corpul tău sunt activate energetic;

-sistemul imunitar este întărit;

-crește oxigenarea celulară;

-meridianele energetice sunt activate;

-durerile de la nivelul mușchilor sunt ameliorate, iar inflamațiile sunt diminuate.

 

De asemenea, dacă dorești să încerci și alte metode de tratament precum masajul, aroma-terapia sau acupunctura, utilizarea în prealabil a centurilor cu turmalină accelerează procesul de vindecare.

 

Centura cu turmalină: când să o porți

Știi care e prima țintă a turmalinei? Radicalii liberi din corpul tău. Atomii și grupările de atomi care creează situații neplăcute în organism sunt ținuți sub control de către radiațiile produse de piatra semiprețioasă. Și cum toți oamenii au nevoie, uneori, de un sprijin în recăpătarea stării generale de bine, centurile cu turmalină răspund acestor nevoi.

 

Așadar, poți purta centura cu turmalină oricând simți că este necesară o schimbare în profunzime a țesuturilor tale. Atunci când metabolismul celular este alterat, centurile sunt o soluție rapidă și eficientă.

 

Pentru zona abdominală, se recomandă purtarea ei atunci când simți dureri și tensiuni cauzate de diverse traumatisme sau afecțiuni ale musculaturii lombare. De asemenea, este indicată pentru ameliorarea durerilor de natură ginecologică sau pentru eliminarea grăsimii.

 

Centurile pentru articulații se pot purta pentru îmbunătățirea circulației sangvine, dar și pentru a mări flexibilitatea articulațiilor. Sunt eficiente și în cazul durerilor articulare, pe care le diminuează semnificativ. 

 

În zona cervicală, centurile se poartă pentru a îmbunătăți sistemul circulator. Dacă suferi de dureri în zona umerilor, a gâtului sau a brațelor, aplică produsul cu turmalină și stările neplăcute vor fi eliminate curând. Chiar și când ai dureri de cap, migrene sau ești doar obosit, centurile sunt alegerea potrivită. 

 

Ai insomnii? Uită de ele purtând regulat centurile cu micro cristale. 

 

Situații în care nu este recomandat să porți centura cu turmalină

Deși scopul centurilor cu turmalină este acela de a reda starea de bine organismului tău, există câteva situații în care este recomandat să eviți purtarea lor. Dacă te regăsești în vreuna dintre cele 10 situații de mai jos, atunci amână o perioadă folosirea produselor.

-Ești predispus la hemoragii.

-Suferi de afecțiuni cardiace de orice fel.

-Ai utilizat deja centurile pentru o perioadă prea lungă de timp.

-Intenționezi să adormi în curând.

-Ești însărcinată.

-Alăptezi.

-Ai febră.

-Suferi de hipertiroidie.

-Tocmai ai avut o hemoragie.

-Observi schimbări la nivelul pielii atunci când aplici centura. 

 

 

Învață cum să porți corect centurile cu turmalină pentru rezultate optime

Pentru ca eficacitatea să fie maximă, utilizează centura cu turmalină corect. Primul pas este să uzi puțin centrul produsului. Apoi, să îl fixezi pe piele, în zona afectată.

 

În scurt timp, vei simți o ușoară încălzire și chiar o senzație de usturime (după 10-15 minute). Ține centura timp de maximum 30 de minute, de câte două ori în fiecare zi. Continuă în acest fel timp de 3 luni.

 

În tot acest interval, corpul tău se va bucura de beneficiile turmalinei din plin. Alege setul cu 6 centuri cu micro cristale și refă echilibrul organismului tău cât ai clipi.

 

Nu uita că pentru orice afecțiuni complexe, este nevoie de un consult medical. Îți recomandăm purtarea centurilor doar pentru ameliorarea afecțiunilor și pentru prevenirea lor.

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!