Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Beneficiile chitosanului: supliment natural pentru sanatate

10-09-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suplimente naturale bune pentru sănătate: beneficiile chitosanului

 

Te pregătești să urmezi o cură de slăbire și ai nevoie de un mic ajutor? Pe lângă motivația puternică, încearcă și suplimentele alimentare pe bază de chitosan. Substanța naturală va deveni principalul tău suporter în lupta cu kilogramele în plus.

Vrei să afli cum te ajută el atunci când ești la regim? Citește articolul de astăzi și descoperă toate beneficiile cunoscute ale chitosanului pentru sănătate.

 

Ce este chitosanul și în ce formă îl poți consuma

Chitosanul reprezintă o substanță derivată din chitină. Bun, dar ce e chitina? Un polimer 100% natural, care se extrage din scheletul exterior al crustaceelor sau din ciuperca Agaricus Blazei. Spre exemplu, în homar, crab și creveți se găsește în cantități mari sursa specială de fibre din categoria polizaharidelor.

 

Așadar, chitosanul este o substanță care nu se întâlnește frecvent în alimentele pe care le consumi în mod obișnuit. Însă, datorită numeroaselor proprietăți benefice pentru sănătate, consumul lui este un real ajutor pentru organism.

 

Conține o importantă cantitate de proteine de origine animală sau vegetală și de carbohidrați. Dacă îl consumi alături de alte alimente, te vei sătura mai repede. De ce este important acest aspect? Pentru că datorită compoziției lui, chitosanul este renumit pentru acțiunile sale eficiente în curele de slăbire folosind metode naturale.

Dar proprietățile substanței nu se opresc aici. Cercetătorii dornici de a descoperi soluții naturale pentru o stare de bine generală a organismului au numit chitosanul „potențator al longevității”. Asta înseamnă că integrarea polimerului în dieta zilnică te menține sănătos pe termen lung.

 

Vrei să încerci un stil de viață echilibrat cu ajutorul chitosanului? E simplu. El se găsește sub formă de capsule cu puritate mai mică sau mai mare. Cu cât nivelul purității este mai ridicat, cu atât eficiența substanței crește.

Ți-am pregătit mai jos o listă cu beneficiile de care te vei bucura dacă integrezi polizaharida naturală în regimul tău alimentar.

 

Proprietățile și beneficiile chitosanului pentru sănătate

În principiu, chitosanul este des folosit în curele de slăbire. Dar de ce? Dacă și tu te întrebi acest lucru, atunci ai sosit la țanc. În cele ce urmează am detaliat toate proprietățile pe care le deține.

Iată care sunt principalele roluri pe care le îndeplinește în organism:

-reduce nivelul de colesterol din corp;

-ține sub control tensiunea arterială;

-combate infecțiile cu Helicobacter Pylori;

-tratează în mod eficient obezitatea și problemele asociate;

-vindecă inflamațiile colonului;

-se folosește în tratamentul bolii Crohn, o boală inflamatorie intestinală;

-combate simptomele diabetului;

-minimizează riscul apariției ficatului gras și reface celulele hepatice;

-tratează complicațiile cauzate de insuficiența renală;

-tratează anemia;

-oprește metastaza celulelor canceroase;

-redă organismului puterea și pofta de mâncare;

-luptă cu tulburările de somn sau insomnia;

-reduce nivelul ridicat de trigliceride;

-stopează absorbția grăsimilor din alimentele pe care le consumi în mod obișnuit – de aici și utilizarea chitosanului pe scară largă în dietele pentru slăbit.

 

Dacă organismul tău are nevoie de un sprijin natural pentru a-și recăpăta starea de bine apelează la capsulele de chitosan.

Dar, pe lângă consumul polimerului natural în suplimente, există și alte metode prin care proprietățile lui sunt folosite pentru sănătate. Spre exemplu, guma de mestecat ce conține chitosan ajută la prevenirea apariției cariilor și la tratarea afecțiunilor gingiei.

 

Chiar și în chirurgia plastică el îndeplinește un rol esențial, fiind folosit pentru accelerarea vindecării în locurile unde au fost îndepărtate țesuturi. Iar industria farmaceutică utilizează chitosanul pentru îndepărtarea gustului amar al anumitor comprimate.

 

Tot ce trebuie să știi despre chitosan în curele de slăbire

Ești în proces de pierdere a greutății? Atunci ai găsit aliatul perfect care să-ți fie alături pentru a menține un echilibru în organismul tău. Chitosanul, prin proprietățile despre care am discutat mai sus, te ajută să ții sub control greutatea corporală.

Fie că ții un regim pentru că vrei să schimbi felul în care arăți sau la recomandarea medicului, începutul unei cure de slăbire este întotdeauna dificil. Dar, cu sprijinul suplimentelor alimentare naturale, poți trece mai ușor peste perioada de dietă.

 

Practic, chitosanul acționează în corpul tău asemenea unui burete. La ce ne referim mai exact? La faptul că substanța absoarbe grăsimile care pătrund în organismul tău. Astfel, ele nu se mai depun, iar tu îți poți menține greutatea sub control.

Când e momentul potrivit pentru o capsulă de chitosan? Înainte de masă, pentru că doar așa poate reduce în mod eficient aportul caloric. De asemenea, dacă înghiți o pastilă la începutul mesei, polimerul natural va ține sub control și nivelul de colesterol.

-Dar poate te întrebi când apar rezultatele. Ei bine, după aproximativ 4-5 săptămâni de la integrarea chitosanului în alimentație te poți aștepta la schimbări vizibile. Pentru asta, este nevoie să administrezi capsulele naturiste cu regularitate.

 

Contribuie la starea de bine a organismului cu suplimente naturale care mențin echilibrul în corpul tău. Simte beneficiile chitosanului pe pielea ta!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!