Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Beneficiile reale ale genunchierelor cu turmalina

20-08-2021

 

 

 

 

 

Genunchierele cu turmalină și rolul lor în sănătatea articulațiilor

 

 

 

 

 

Sănătatea articulațiilor tale este foarte importantă. 

 

Gândește-te doar că acestea reprezintă conexiunile dintre oase și îți permit îndoirea cu ușurință a genunchilor, coatelor, gâtului și a multor altor grupe de articulații ce aparțin aparatului locomotor. 

 

Prin urmare, sănătatea încheieturilor trebuie să te preocupe. De altfel, știai de beneficiile reale ale genunchierelor cu turmalină asupra articulațiilor? 

 

Întărirea acestora este esențială deoarece, în timp, vor apărea problemele cauzate de uzură și înaintarea în vârstă. Simptomele manifestate de diferitele afecțiuni ale încheieturilor îți pot influența activitățile zilnice sau, în cazuri ceva mai complicate, pot cauza imobilizarea la pat. 

 

În acest sens, piatra de turmalină are rezultate dovedite. Fiind un element natural, fără efecte secundare, acționează eficient în procesele de îmbunătățire și stimulare a circulației sanguine și metabolismului.

 

Vrei să ai parte de un stil de viață activ? Hai să afli mai multe detalii despre rolul acestui remediu naturist în sănătatea articulațiilor tale. 

 

Afecțiuni articulare ale genunchilor: cauze comune

Mai întâi de toate, este important să aflăm care sunt cele mai întâlnite cauze ce determină afecțiuni ale genunchilor și simptomele specifice.

 

Manifestarea durerilor articulare poate apărea din diferite motive, iar acestea pot fi diagnosticate în funcție de intensitate și de istoricul medical. Cele mai frecvente cauze ale inflamării articulațiilor sunt reprezentate de leziuni ușoare sau acute, afecțiuni specifice (artrita) și boli cronice.

 

Vezi și care sunt simptomele și cauzele osteoporozei și cum previi apariția.

 

Cu siguranță, te-ai confruntat de mai multe ori cu una sau mai multe dintre următoarele simptome:

-dificultăți de mobilitate cauzate de genunchii instabili;

-îngreunarea urcării și coborârii scărilor;

-imposibilitatea de a îndoi genunchiul;

-umflături și pete mari de culoare roșie;

-incapacitatea întinderii piciorului din cauza blocării genunchiului;

-îngreunarea statului în picioare pe perioade mici.

 

Așa cum îți spuneam, aceste afecțiuni pot avea diferite cauze. Important este să mergi la medic pentru a afla sursa problemei și tratamentul potrivit. În acest sens, remediile naturiste reprezintă o alternativă ideală pentru tratarea simptomelor de nivel ușor și mediu.

 

Genunchierele cu turmalină: tratament naturist pentru articulații

Turmalina are o mulțime de beneficii pentru organismul tău, iar articulațiile genunchilor nu fac excepție. Acest aspect se datorează efectului analgezic pe care îl are piatra semiprețioasă și a puterii de stimulare a circulației sanguine.

 

Genunchierele cu turmalină au inserate cristale de turmalină în materialul din care sunt confecționate, având un aport pozitiv în ceea ce privește îmbunătățirea și ameliorarea afecțiunilor din zona genunchilor. 

 

Beneficiile genunchierelor cu turmalină sunt diverse pentru sănătatea articulațiilor tale și te ajută să rămâi o persoană activă. Prin purtarea acestora, sistemul limfatic este stimulat, iar problemele tale sunt diminuate încă din primele minute de la utilizare.

 

Cum acționează genunchierele cu turmalină

Genunchierele cu turmalină au un efect fizioterapeutic și acționează cu ajutorul razelor infraroșii cu unde lungi, prin încălzirea locului. Acest proces este declanșat în momentul în care cristalele de turmalină intră în contact cu pielea genunchilor.

 

Odată ce micropietrele ating piciorul, turmalina crește temperatura și creează un câmp magnetic de intensitate redusă. Astfel, sunt lansați ioni negativi care pătrund în straturile pielii și ajută la reducerea durerilor articulare și a inflamațiilor. Acest lucru este posibil prin stimularea metabolismului, aspect ce contribuie la eliminarea substanțelor toxice și la neutralizarea radicalilor liberi.

 

Efecte imediate ale genunchierelor cu turmalină, de la prima utilizare

Efectele fizioterapeutice ale genunchierelor cu turmalină se simt chiar de la prima aplicare. Accesoriul acoperă în întregime genunchiul și acționează uniform. Practic, poți simți cum lucrează asupra încheieturilor tale.

 

Printre beneficiile genunchierelor se numără:

-calmează durerile de genunchi fără necesitatea administrării de medicamente;

-pune mușchii în mișcare, chiar dacă tu te afli în repaus;

-stimulează circulația sângelui prin dilatarea vaselor;

-ajută la refacerea cartilajelor ;

-contribuie la procesul de recuperare.

 

Află și care sunt beneficiile turmalinei de culoare neagră

 

Genunchierele cu turmalină: tot ce ai nevoie pentru sănătatea articulațiilor

Important de menționat este faptul că afecțiuni ale genunchilor pot apărea la orice vârstă și îți pot influența drastic activitățile din viața cotidiană. Nu-i așa că ai încercat o grămadă de geluri și medicamente care nu te-au ajutat foarte mult? Cunoaștem cu toții sentimentul. 

 

Materialul din care sunt confecționate genunchierele are inserat în compoziție microcristale de turmalină și magneți, iar secretul stă în proprietățile incredibile ale pietrei și în procesul de încălzire. Fiind un mineral rar, compus dintr-o multitudine de elemente benefice pentru organism, acesta reușește să contribuie într-o mare măsură la vindecarea tuturor încheieturilor tale. 

 

Dacă vrei să scapi de grija unor articulații dureroase, atunci îți recomandăm să iei în calcul și alternativele naturiste pentru genunchi cât mai puternici. 

 

Multă sănătate și chef de viață îți dorim!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!