Cafeaua Ganoderma, sursa excelenta de antioxidanti

21-12-2021

Conține cafeaua cu Ganoderma antioxidanți?

 

 

De ceva timp, auzi și citești peste tot despre antioxidanți și cât de benefici sunt pentru întregul organism. Însă nu știi prea bine în ce alimente se regăsesc și dacă aportul zilnic, în cazul tău, este îndeplinit. Dacă ți-am spune că o băutură delicioasă, precum cafeaua cu Ganoderma conține și antioxidanți?

 

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Însă poți citi articolul nostru despre antioxidanții din Ganoderma Lucidum și nu numai pe care l-am pregătit special pentru tine.

 

Hai să afli efectele benefice ale acestor substanțe, dacă extractul de Ganoderma Lucidum, cel din cafeaua Ganoderma, are în componență antioxidanți. Ca bonus, îți oferim o listă de alimente pline de antioxidanți. 

 

Radicalii liberi – cum apar în organism?

Ca să înțelegi mai bine ce sunt antioxidanții și de ce conține cafeaua cu Ganoderma antioxidanți, trebuie să aducem în discuție radicalii liberi. 

 

Radicalii liberi sunt compuși chimici care apar la nivel celular ca reacție la metabolizarea grăsimilor din organism. Apar și atunci când se produce energia. Practic, radicalii liberi își fac apariția în corp de fiecare dată când mâncăm câte ceva, de exemplu.

 

Pentru ca organismul tău să facă față provocărilor de zi cu zi, are nevoie de energie. Și cum obține această energie? Prin procesul de metabolizare, adică de asimilare a substanțelor nutritive.

 

Din păcate, din acest proces nu rezultă doar energie, ci și radicalii liberi. În exces, radicalii liberi sunt nocivi pentru sănătatea organismului tău. Aceștia sunt responsabili de îmbătrânirea prematură a celulelor. 

 

Ce sunt antioxidanții și care este rolul lor

Dacă ai aflat ce sunt radicalii liberi, trebuie să afli și ce sunt antioxidanții. Antioxidanții sunt substanțe care neutralizează excesul de radicali liberi. Cu cât consumi mai multe alimente care conțin mulți antioxidanți, cu atât organismul este mai echilibrat în ceea ce privește procesele celulare. 

 

Atunci când există un dezechilibru la nivel celular în ceea ce privește radicalii liberi, organismul ajunge la stres oxidativ și ești predispus la:

-îmbătrânirea prematură a pielii;

-boli inflamatorii;

-căderea părului;

-boli cardiovasculare;

-Alzheimer;

-Parkinson;

-artrită.

 

Din fericire, antioxidanții se regăsesc și în organism. Însă pot fi asimilați și prin alimentație, o veste mai mult decât bună. Practic, poți preveni toate bolile, inclusiv îmbătrânirea celulară, având o dietă echilibrată.

 

Dacă nivelul antioxidanților este corespunzător, te vei putea bucura nu numai de încetinirea îmbătrânirii celulare, ci și de o imunitate de fier.

 

Consumă și ulei de usturoi capsule pentru o imunitate de fier. Ține departe răceala și gripa.

 

Probabil te întrebi cum vei reuși să menții un echilibru între antioxidanți și radicali liberi. Nu pare atât de ușor. Însă nu e nici complicat. Tot ce trebuie să faci este să ai o dietă diversă și să consumi cât mai alimente care conțin diferite tipuri de antioxidanți, cum ar fi cafeaua cu Ganoderma.

 

Conține cafeaua cu extract de Ganoderma Lucidum antioxidanți?

Am aflat ce sunt antioxidanții și radicalii liberi. Însă ți-am mai spus un secret: cafeaua cu extract de Ganoderma Lucidum conține antioxidanți. 

 

Conform clinicalnutritionjournal.com, cafeaua cu Ganoderma conține aceste substanțe benefice pentru organismul nostru, și anume antioxidanții. Ganoderma Caffee Latte și Cafeaua neagră cu Ganoderma Reishi sunt surse naturale de antioxidanți.

 

Consumul regulat de cafea cu Ganoderma contribuie la sănătatea organismului tău, echilibrând nivelul de radicali liberi cu ajutorul antioxidanților. De asemenea, previne îmbătrânirea celulară și întărește sistemul imunitar. 

 

Încearcă și rețete de băuturi cu cafea Ganoderma care te vor umple de energie și bună dispoziție.

 

Cafeaua cu Ganoderma nu conține doar antioxidanți, ci și:

-vitamina C;

-vitamina B2; 

-magneziu:

-calciu;

-Omega 3;

-fier;

-proteine.

 

Toate aceste substanțe contribuie la sănătatea organismului tău, fiind necesar un aport zilnic echilibrat.

 

Află beneficiile consumului de cafea Ganoderma iarna și cum să ai o imunitate de fier în doi timpi și trei mișcări. 

 

Cafeaua cu extract de Ganoderma Lucidum și alte surse de antioxidanți

Pe lângă antioxidanți, vitamina C și restul substanțelor benefice pentru organism, consumul de cafea cu extract de Ganoderma Lucidum crește longevitatea, previne tulburările hepatice, bolile cardiovasculare și îmbunătățește performanțele organismului. 

 

Bea cel puțin o ceașcă de cafea cu Ganoderma pe zi pentru a beneficia de efectul antioxidanților. Află și rețete de prăjituri cu cafea Ganoderma și bucură-te de gustul delicios al cafelei și în formă dulce.

 

În afară de cafea, mai există și alte alimente pline de antioxidanți pe care le poți lua în completare cu cafeaua Ganoderma:

-afine (conțin vitamina A, vitamina C, vitamina B1);

-zmeură neagră (vitamina A, vitamina C, vitamina E);

-aronia (vitamina A, zinc, vitamina B1).

 

Pe lângă aceste fructe pe care le poți consuma zilnic în cantități mici deoarece au o concentrație mare de antioxidanți, introdu în dietă și ceaiul Mursalski, un excelent antioxidant. Uite și alte beneficii ale ceaiului Mursalski.

 

Știai că și spirulina este un puternic antioxidant, folosit pentru a încetini procesul îmbătrânirii? Proprietățile antioxidante ale spirulinei provin de la ficocianină, pigmentul natural al acesteia. Citește mai multe despre consumul de spirulină și remedii antiîmbătrânire

În plus, încearcă rețete de băuturi cu spirulină, surse excelente de antioxidanți. 

 

Ce să reții

Este de preferat să menții un echilibru în organismul tău. Așadar, îți recomandăm să nu depășești doza zilnică de antioxidanți.

 

Așa că, împrietenește-te cu cafeaua Ganoderma și vei avea parte de aportul zilnic de antioxidanți și de un gust delicios la pachet. 

 

Până data viitoare, îți urăm sănătate, că-i mai bună decât toate!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.