Ce beneficii are consumul de cafea Ganoderma iarna

27-10-2020

Ce beneficii are consumul de cafea Ganoderma iarna

 

 

 

 

 

O ceașcă de cafea cu Ganoderma în fiecare dimineață e garanția unei zile pline de succes. Dar Caffè Latte cu Ganoderma nu este o simplă cafea, ci un „elixir al nemuririi”, preparat dintr-un ingredient care a făcut istorie în medicina tradițională chineză.

 

La bază, Ganoderma este o ciupercă care crește în China, Japonia și alte țări asiatice, fiind cunoscută după alte două nume: Reishi sau Lingzhi. În China, numele de Linghzhi are o accentuată încărcătură pozitivă pentru că este asociat cu puterea spirituală și nemurirea, dar și cu succesul și starea de bine.

 

Caffè Latte cu Ganoderma de la Eden Line trezește simțurile prin aroma inconfundabilă și compoziția inspirată. Dintre ingrediente amintim: extractul de Ganoderma, frișca fără lactoză, zahăr, fosfat de potasiu și riboflavină, cunoscută și ca vitamina B2.

 

Ideală pentru fiecare dimineață, cafeaua cu Ganoderma își dublează efectele benefice mai ales iarna, când sistemul imunitar are nevoie de un stimulent puternic.

 

Iată de ce merită să consumi cafea cu Ganoderma pe timp de iarnă!

 

#1 Ganoderma funcționează ca un imuno-stimulent

 

Pentru a înțelege cât de benefică este Ganoderma pentru întărirea sistemului imunitar, e suficient să știi că această ciupercă conține de 7 ori mai multă vitamina C decât citricele și de 8 ori mai mult Omega 3 decât peștele marin.

 

Fiind un puternic antioxidant natural, Ganoderma reface sistemul imunitar lipsit de vitalitate și reglează metabolismul. De asemenea, Ganoderma Lucidum, miraculoasa ciupercă tibetană este bogată și în polizaharide, capabile să inhibe extinderea afecțiunilor și infecțiilor în organism.

 

#2 Cafeaua cu Ganoderma: asigură sănătatea inimii

 

Cu toții simțim că iarna avem mâinile și picioarele mai reci din cauza circulației periferice deficitare. Elimină acest disconfort printr-o metodă simplă și naturală. Miraculoasa ciupercă din țările asiatice protejează sistemul cardiovascular și favorizează circulația sângelui.

 

În plus, medicii chinezi folosesc de secole Ganoderma ca un remediu împotriva stresului și a anginei pectorale. Renumita ciupercă Lingzhi reglează nivelul de colesterol din sânge și previne formarea cheagurilor de sânge.

 

După cum ai văzut, terapia cu Ganoderma stimulează sistemul cardiovascular și ajută la reglarea hipotensiunii arteriale prin creșterea frecvenței cardiace.

 

Vezi și articolul nostru despre remedii pentru tensiunea arterială scăzută: cafeaua cu Ganoderma.

 

#3 Ganoderma: rol detoxifiant și hepatoportector

 

Iarna este anotimpul în care începem să visăm cu ochii deschiși la bunătățile de pe masa de Crăciun. În acest caz, nimic nu poate fi mai de ajutor decât un detoxifiant natural puternic.

 

Rămâi fidel ceștii de Ganoderma din fiecare dimineață și vei simți că organismul tău e în siguranță, mereu ferit de toxine. Ganoderma reușește cu succes să protejeze ficatul de afecțiuni ca boala ficatului gras sau ciroza.

 

De altfel, cafeaua cu Ganoderma contribuie la scăderea enzimelor hepatice și susține buna funcționare a rinichilor, alte organe responsabile pentru eliminarea toxinelor din organism.

 

Citește și articolul nostru despre pachetul complet de produse pentru detoxifierea organismului.

 

Rețetă de smoothie sănătos cu Ganoderma

 

Pentru a varia consumul de Caffè Latte cu Ganoderma, îți propunem o rețetă de smoothie cu cafea, mereu delicioasă și energizantă.

 

Să nu uităm că mai ales iarna, avem nevoie de o porție bună de energie, ușor de obținut cu ajutorul unui mic dejun bogat în nutrienți, servit împreună cu o cafea plină de microelemente active cum e Caffè Latte cu Ganoderma.

 

Combină cele două nevoi esențiale și vezi cum debordezi de energie în scurt timp.

 

Iată rețeta noastră: sănătosul smoothie cu cafea și fulgi de ovăz!

 

Pregătește rapid următoarele ingrediente:

·        ½ cană de cafea cu Ganoderma gata preparată și răcită;

·        ½ cană de lapte de migdale;

·        1 banană tăiată felii;

·        25 gr cană cu fulgi de ovăz.

 

Odată pregătite ingredientele, nu-ți rămâne decât să le adaugi în blender și să aștepți până se omogenizează. Dacă ai impresia că textura smoothie-ului e prea densă, o poți dilua cu lapte de migdale.

 

Amintește-ți că fulgii de ovăz sunt alegere excepțională pentru sănătatea tractului digestiv, reducerea nivelului de colesterol și creșterea nivelului de energie din organism.

 

Dacă deja te-ai convins că merită să-ți începi diminețile alături de Caffè Latte cu Ganoderma, pregătește-te de sezonul rece cu multă voie bună și sănătate.

 

Ai grijă de tine! Pe curând!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!