Paula Seling este noul ambasador al companiei Eden Line

09-02-2022

Paula Seling este noul ambasador al companiei Eden Line

 
 
 

La începutul anului 2022, Eden Line are plăcerea de anunța în mod oficial colaborarea cu Paula Seling. Astfel, iubita interpretă devine ambasadoarea companiei care promovează un stil de viață sănătos. 

 

Paula Seling vede în produsele din portofoliul Eden Line un sprijin real în menținerea sănătății pe termen lung. Punctul pe care îl au în comun firma ieșeană și îndrăgita interpretă este chiar dorința de a-i îndemna pe oameni să adopte cât mai ușor un stil de viață echilibrat.

 

Pentru Eden Line, această colaborare reprezintă încă un pas în față în ceea ce privește promovarea valorilor stabilite de mai bine de 10 ani. Produsele comercializate, bazate pe principii din medicina chineză tradițională, au ca scop menținerea sănătății prin metode naturale. Din 2011 și până în prezent, viziunea Eden Line a adunat în jurul ei peste 35.000 de colaboratori în toată țara.

 

După două participări la Eurovision și rolul de jurat la emisiunea X Factor, Paula Seling a dobândit o recunoaștere amplă atât la nivel național cât și internațional. În plus, artista este adepta unui stil de viață echilibrat, având în permanență o grijă specială pentru menținerea stării de bine. 

Interpreta a împărtășit pentru clienții și reprezentanții companiei gândurile ei despre ce înseamnă un stil de viață sănătos și, mai ales, de ce a ales să colaboreze cu firma ieșeană. La finalul interviului, cântăreața a oferit recomandări de lifestyle pentru comunitatea Eden Line.

 

Cum să te păstrezi sănătos - Interviu cu Paula Seling

 

Eden Line: Ce înseamnă sănătatea pentru tine?

Paula Seling: Sănătate înseamnă stare de bine, formă fizică bună pentru a îndeplini toate

îndatoririle și pentru a face ceea ce ai nevoie pentru a fi fericit. Înseamnă... analize bune, aspect fizic bun și stare psihică bună.

 

Eden Line: Ce te face să te simți mai sănătoasă?

Paula Seling: Pe mine mă face să mă simt sănătoasă practicarea unui sport și dieta echilibrată, faptul că mă pot plimba ore bune, pot să fac drumeții sau să merg cu bicicleta, să patinez pe gheață, să înot, să muncesc fără să obosesc.

 

Eden Line: Ce înțelegi printr-un stil de viață sănătos?

Paula Seling: Înțeleg o viață în care minimum de trei-patru ori pe săptămână fac o oră jumătate de sport, înseamnă evitarea băuturilor carbogazoase, a alimentelor super rafinate, a zahărului. Beau cafea ocazional, am un regim vegan, consider că se potrivește mai bine organismului meu, mănânc multe legume și produse fără conservanți sau e-uri.

 

Eden Line: Ce obiceiuri sănătoase pui în aplicare într-o zi obișnuită din viața ta?

Paula Seling: Dimineața, ceai cu lămâie pe stomacul gol și continui pe parcursul zilei să consum multă apă. Timpul petrecut la birou îl îmbin mereu cu câteva mișcări. Alerg minim 6 km de trei ori pe săptămână, înot frecvent și minim jumătate din alimentația mea este crudă. Consum suplimente alimentare pentru a mă menține în formă. Uneori am zile cu fasting, când mai mult de 16 ore nu mănânc nimic. Este o metodă eficientă de a ajuta organismul să se mențină sănătos și tânăr mai mult timp.

 

Eden Line: Cum îți propui să-i ajuți pe cei din jur să fie mai sănătoși?

Paula Seling: Încercând să le povestesc despre efectele stilului meu de viață asupra energiei și aspectului meu, având o stare pozitivă și energică, mereu.

 

Eden Line: Ce recomandări ai pentru comunitatea Eden Line?

Paula Seling: Să păstreze gândirea pozitivă, să se hrănească corect, să prefere să mănânce mai puțin decât mai mult, să-și facă analizele o dată pe an, să înțeleagă că dieta are un efect uriaș asupra stării de sănătate pentru că suntem exact ceea ce mâncăm.

Îmi doresc o colaborare de lungă durată alături de Eden Line, în care să educăm cât mai mulți oameni despre importanța unui stil de viață echilibrat. Îi invit pe toți cei prețuiesc sănătatea să se alăture echipei de reprezentanți și să ducă povestea Eden Line mai departe.