Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Cordyceps Sinensis

02-12-2019

Cordyceps Sinensis - un antiinflamator natural cu efecte benefice asupra sănătății

 

 

 

 

Cordyceps Sinensis, cunoscută și sub numele de ciuperca tibetană, este un remediu natural de prestigiu în medicina chineză. Miceliul ciupercii crește și se dezvoltă în munții Chinei, la altitudine de 3000 – 5000 m.

 

Pe lângă proprietățile terapeutice multiple, ciuperca tibetana Cordyceps Sinensis surprinde și prin modalitatea de adaptare la zonele friguroase și bogate în umiditate în care apare. Pe timp de iarnă, Cordyceps Sinensis supraviețuiește în sol, sub formă de cocon.

 

Când vara sosește, lăstarele coconului ies la suprafață și se transformă în plantă. Vântul împrăștie sporii acestei ciuperci și se așază pe larve de fluturi, începând să le paraziteze. Larva parazitată este acoperită cu pământ și dobândește capacități de supraviețuire în condiții drastice. De regulă se hrănește cu rizomii unor plante alpine.

 

Ciuperca tibetană, denumită și „aurul medicamentelor” conține 72 de microelemente, 80 de fermenți, beta-caroten, seleniu, vitaminele C și E. Celulele organismului uman absorb în totalitate ciuperca tibetană, aceasta devenind un motor al bunei funcționări și o sursă de energie. 

 

Să vedem împreună care sunt beneficiile Cordyceps Sinensis asupra organismului uman și să învățăm puțină medicină chineză!

 

Beneficiile Cordyceps Sinensis, un vasodilatator natural

 

Chinezii nu apelau doar la usturoi pentru a-și fortifica organismul și a-și intensifica forța fizică. Un alt remediu natural de nădejde era și ciuperca tibetană. 

 

Dar care sunt proprietățile terapeutice pe care Cordyceps Sinensis le are?

  • întărește sistemul imunitar sau îl diminuează în cazul în care starea imună este excesivă;
  • funcționează ca un antibiotic natural prin combaterea diverselor bacterii;
  • funcționează ca un antiinflamator natural;
  • funcționează ca un antioxidant puternic prin neutralizarea acțiunii nocive a radicalilor liberi;
  • reglează circulația sangvină;
  • reduce sătările de oboseală și stres și furnizează energie organismului.

 

După cum ai văzut deja, Cordyceps Sinensis face minuni asupra stării tale de sănătate. Cea mai sigură modalitate de a introduce acest miceliu în alimentația ta este să optezi pentru includerea unor suplimente nutritive pe bază de Cordyceps Sinensis în meniul tău zilnic.

 

Magneziul se regăsește și el în compoziția capsulelor Cordyceps Sinensis, ceea ce e o veste foarte bună pentru sănătatea ta. Magneziul va contribui și el la creșterea rezistenței fizice, combaterea stărilor depresive și a migrenelor. În plus, la fel ca miceliul tibetan, și magneziul funcționează ca antiinflamator.

 

Vestea bună este că suplimentul nutritiv pe bază de Cordyceps Sinensis poate fi inclus și în alimentația copiilor. 

Impactul benefic al capsulelor Cordyceps Sinensis asupra organismului

Capsulele Cordyceps Sinensis acționează benefic asupra organismului în următoarele situații:

1.      ameliorează afecțiunile care apar la nivelul sistemului respirator, cum ar fi            bronșita, astmul, pneumonia, tuberculoza;

2.      ameliorează afecțiunile sistemului urinar ca pielonefrita sau cistita;

3.      combate afecțiunile ficatului cum ar fi ciroza sau hepatita;

4.      combate anemia și oboseala;

5.      reglează sistemul imunitar și combate afecțiunile acestuia;

6.      reglează circulația sangvină;

7.      favorizează longevitatea;

8.      elimină substanțele toxice din organism;

9.      contribuie la refacerea organismului după boli ca leucemia;

10.    întărește toleranța organismului la tratamente ca radio și chimioterapia.

 

Pentru că îți pasă de sănătatea ta și a familiei tale, merită să încerci să apelezi la capsulele Cordyceps Sinensis care îți vor ajuta organismul să funcționeze normal și vor contribui la tonusul tău de zi cu zi. 

 

Înainte de a alege acest remediu e important să știi că nu este recomandat femeilor gravide sau care aplăptează, și nici persoanelor care suferă de gastrită sau ulcer duodenal.

 

Sperăm că informațiile noastre despre aceast remediu chinezesc ți-au stârnit interesul, iar capsulele Cordyceps Sinensis îți vor fi de leac.

 

Până data viitoare, îți dorim multă sănătate și energie!