Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Cum sa scapi de oboseala cu ajutorul suplimentelor potrivite

09-08-2018

Cum sa scapi de oboseala cu ajutorul suplimentelor potrivite

 

Tu cu ce stare de spirit te trezești dimineața?

 

Unul dintre răspunsurile pe care le primești de la organismul tău, referitor la stilul de viață pe care l-ai adoptat, este reprezentat de nivelul de oboseală pe care îl resimți în fiecare zi. La baza instalării oboselii poate sta fie o suprasolicitare fizică sau emoțională, fie afecțiuni mult mai grave ale organismului.

 

Cele mai comune cauze pentru care oboseala își face simțită prezența în viața ta pot fi:

  • Alimentație haotică și nesănătoasă (excesul consumului de mâncare de tip fast food);
  • Lipsa activităților fizice, sedentarismul;
  • Stresul;
  • Boli cardiovasculare, metabolice, autoimune;
  • Lipsa odihnei, anemia.

După durata și intensitatea oboselii pe care o resimți, aceasta poate fi de mai multe tipuri.

 

Clasificarea oboselii

 

  • Oboseala normală

Este firesc să avem zile în care ne suprasolicităm organismul. Perioada aglomerată de la serviciu, practicarea unui sport nou sau doar o drumeție mai lungă și mai dificilă, pot declanșa oboseala. După o odihnă corespunzătoare, ar trebui să te simți ca nou.

  • Oboseala cronică

Acest tip de extenuare se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, peste 6 luni și are simptome precum: stare de slăbiciune permanentă, motivație scăzută (stări depresive), tulburări de concentrare, pierderi de memorie, somn agitat sau insomnii. Oboseala cronică este o afecțiune diagnosticată de medic.

Efectele ce pot apărea în urma semnelor de oboseală pe care corpul tău ți le transmite pot duce la apariția unor afecțiuni grave în timp. Dar de ce să lași acest lucru să se întâmple? Metodele prin care poți elimina oboseala din viața ta sunt multiple: de la formarea de noi obiceiuri sănătoase ce vor deveni rutină, la administrarea de suplimente naturale.

Află în continuare ce suplimente nutritive pentru oboseală poți încerca și cum te vor ajuta să elimini această stare din viața ta.

 

Efectul spirulinei în cazul oboselii

 

Alga verde-albăstruie bogată în proteine și vitamine își lasă amprenta și asupra nivelului de oboseală pe care îl resimți. Datorită cantității de vitamina B12 pe care o are în compoziție, spirulina contribuie semnificativ la reducerea oboselii acumulate.

 

Suplimentul utilizat inclusiv de sportivii de performanță, spirulina, ajută și la creșterea în masă musculară și a rezistenței, combate oboseala musculară, reduce crampele, crește calitatea somnului precum și capacitatea de concentrare și de memorare.

 

Spirulina naturală pusă la dispoziție de compania Eden Line poate constuitui o resursă importantă de energie și susținere a organismului tău împotriva oboselii.

 

Cordyceps - supliment pentru oboseală

 

Aceste suplimente nutritive sunt recomandate și pentru perioadele în care oboseala nu îți mai permite să realizezi tot ce ți-ai propus. În primul rând află că efectele pe care le are Cordyceps asupra rezistenței și performanței fizice sunt însemnate.

 

Acțiunea ciupercii tibetane asupra corpului este de a relaxa mușchii și de a îmbunătăți circulația sângelui. În acest mod, nivelul energetic al organismului este crescut. De la sportivi de performanță până la persoanele în vârstă, Cordyceps Sinensis este recomandat pentru a întări organismul și a crește calitatea vieții.

De asemenea dacă vrei sa afli mai multe despre această ciupercă tibetană, poți citi articolul in care sunt prezentate curiozitati despre Cordyceps Sinensis.

 

Noi îți stăm la dispoziție cu produse naturale, care dau rezultate și te ajută să depășești perioadele aglomerate ce cumulează oboseala și lipsă de energie. Datorită suplimentului nutritiv natural potrivit poți depăși mai ușor lipsa de energie și de vitalitate, obținând astfel o stare de bine și entuziasm, zilnic.

 

 

 

Designed by Freepik