Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

De ce e bun uleiul de usturoi in dietele pentru detoxifiere

16-08-2021

Uleiul de usturoi în dietele pentru detoxifiere

 

E foarte simplu să începi un nou stil de viață în urma unei cure de detoxifiere. Încearcă uleiul de usturoi într-o cură de detoxifiere și bucură-te de beneficiile pe care le vei simți rapid în organismul tău.


Proprietățile antioxidante puternice pe care le conține această legumă aromată sunt ideale pentru a elimina toxinele din vasele de sânge și a reda corpului tău starea de bine pe care o merită. Dar, cum este greu de consumat în cantități mari în stare brută, ți-am pregătit câteva sfaturi despre cum să folosești uleiul de usturoi în dietele tale. 


Descoperă în articolul de astăzi cum poți face o cură de detoxifiere ca la carte și de ce este usturoiul o plantă ideală pentru astfel de situații. Simte-te bine în fiecare zi, urmând regimuri alimentare echilibrate și utilizând metodele naturiste care te pot ajuta.


Ce presupune o cură de detoxifiere

Organismul tău este expus în fiecare zi unor diverse surse de toxine care, în timp, își vor pune amprenta în mod negativ peste starea ta de sănătate. Dar, este foarte simplu să eviți situațiile neplăcute, eliminând toxinele acumulate involuntar în corp. 


Curele de detoxifiere sunt soluția cea mai la îndemână pe care o ai pentru a te simți din nou în cea mai bună formă. Multe persoane confundă aceste regimuri cu dietele pentru slăbit, însă trebuie să reții că detoxifierea doar ajută organismul să scape de substanțele dăunătoare într-un timp scurt și cu rezultate eficiente. Ce face de fapt acest proces în corpul tău? 

-elimină toxinele din sânge;

-ajută la funcționarea optimă a organelor;

-sprijină procesele de metabolizare;

-alimentează organismul cu nutrienți sănătoși;

-fortifică imunitatea.


Uite și un ghid pentru o cură de detoxifiere eficientă.


Dacă ai stabilit deja că vrei să faci o cură de detoxifiere cu usturoi, trebuie să știi că pe lângă acest aliment, este nevoie să mai consumi și alte surse de fibre și vitamine. Asta pentru că, în primul rând, detoxifierea vine atunci când înlocuiești stilul de viață care presupune mese neregulate, ce constau în preparate nesănătoase cu alimente care ajută refacerea organismului.


Desigur că la fel ca în cazul dietelor, este necesar să acorzi o atenție suplimentară și hidratării. Cum usturoiul are oricum un gust pregnant, vei simți cu siguranță nevoie de a bea mai multă apă decât de obicei. Iar acest lucru este foarte util pentru a sprijini corpul să elimine mai rapid toxinele.


De ce să folosești usturoiul în curele pentru detoxifiere

În primul rând, pentru că, dincolo de gustul savuros, usturoiul are numeroase proprietăți benefice pentru organismul tău. Dintre ele, cea care ne interesează cel mai tare atunci când vine vorba despre eliminarea toxinelor din corp este caracteristica antioxidantă puternică.


În plus, pentru a readuce echilibrul în ceea ce privește vitaminele și mineralele din corp, usturoiul contribuie cu o cantitate mare de potasiu, calciu, fosfor, seleniu, sodiu sau ion. În plus, în el întâlnești complexul de vitamine B, vitamina C, D sau E, care este aliatul pielii sănătoase.


Folosit în tratarea mușcăturilor de șarpe, a înțepăturilor de albină sau chiar ca antibiotic natural, datorită conținutului de alicină, usturoiul face o treabă minunată și ca detoxifiant. Dar, e bine să ai în vedere ca el să fie preparat cât mai puțin atunci când vrei să-l incluzi într-o cură. Doar astfel poți obține cele mai bune rezultate de la această plantă.


Cura cu ulei de usturoi: ce presupune și ce avantaje aduce

Atunci când vrei să te simți mai bine cu ajutorul usturoiului, încearcă să-l consumi nepreparat. Pentru a face asta, cel mai simplu e să apelezi la uleiul obținut din leguma cu gust intens. De ce? Pentru că uleiul reușește să păstreze în cea mai mare cantitate aportul de substanțe nutritive și benefice pentru cura ta de detoxifiere.


Iată care sunt beneficiile pe care le vei resimți la scurt timp după începerea curei cu ulei de usturoi:

-ameliorarea afecțiunilor sistemului digestiv;

-fortificarea sistemului capilar și eliminarea mătreții;

-reglarea tensiunii arteriale;

-eliminarea riscului de îmbolnăvire cu bacteria Helicobacter Pylori;

-reducerea nivelului de colesterol;

-tonifierea unghiilor și îmbunătățirea aspectului pielii;

-îmbunătățirea stării totale de bine în organism.


Nu trebuie să consumi uleiul în cantități mari. E suficient să încerci capsulele cu ulei de usturoi care îți oferă doza potrivită pentru ca organismul tău să revină în cea mai bună formă. Ele țin cu succes locul a 2-3 căței de usturoi consumați ca atare. 

Vezi și alte beneficii ale capsulelor cu usturoi pentru sănătate.


În acest fel, scapi de gustul prea puternic care poate fi deranjant, dar beneficiezi de proprietățile curative ale plantei.


Dacă simți că e momentul pentru o cură de detoxifiere, încearcă uleiul de usturoi presat la rece și bucură-te de rezultatele rapide. Te așteptăm pe blogul nostru cu mai multe sfaturi pentru un stil de viață sănătos. Până data viitoare, îți dorim numai bine!


Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.