Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Descopera proprietatile nestiute ale turmalinei negre

16-08-2021

Proprietatile turmalinei negre despre care nu iti vorbeste nimeni

 

Sănătate pentru minte, corp și suflet.

 

Cu siguranță ai mai auzit aceste cuvinte. Dar știi cum le poți face pe toate să lucreze în același ritm? Medicina alternativă îți sună cunoscut?

 

Omul se confruntă cu diferite afecțiuni din cele mai vechi timpuri. Ca atare, acesta a fost nevoit să își găsească leacurile în natură, printre flori, argile și pietre. Medicina alternativă aduce în actualitate aceste practici pentru a întări ideea de autovindecare. Iar una dintre terapiile cel mai des utilizate în acest domeniu este cristaloterapia.

 

Ei bine, cristalele pot avea tot felul de beneficii pentru sănătatea ta. Acestea interacționează cu câmpul energetic al corpului tău și contribuie la vindecarea fizică, spirituală și emoțională. 

 

Una dintre cele mai cunoscute și mai bune pietre semiprețioase cu aceste caracteristici este turmalina neagră. Acest cristal poate fi găsit în pandantive, brățări, diferite bijuterii, la intrarea în casă și chiar în materiale textile.  

 

Te întrebi care sunt proprietățile turmalinei de culoare neagră? Aceasta se numără printre cele mai puternice pietre de protecție și purificare. 

 

Hai să afli mai multe despre beneficiile turmalinei negre pentru întreg organismul tău.

 

Ce este turmalina neagră

Turmalina neagră sau Schorl reprezintă una dintre cele mai utilizate pietre pentru vindecarea spirituală. Are formă hexagonală și face parte din familia borosilicatului de aluminiu, având în compoziția sa fier, magneziu și alte elemente din care rezultă culoarea neagră. 

 

Duritatea turmalinei negre este de 7 pe scala Mohs, lucru ce o face rezistentă la apă. În ceea ce privește aspectul estetic, aceasta reprezintă o combinație de striații verticale și forme hexagonale. 

 

Comparativ cu celelalte pietre de turmalină, cristalul negru are o încărcătură electrică permanentă. 

 

Cum acționează turmalina neagră asupra organismului

Beneficiile principale ale turmalinei de culoare neagră sunt reprezentate de proprietățile pe care cristalul semiprețios le are asupra organismului tău. Fiind o piatră energetică, utilizarea acesteia în diferite condiții (bijuterii, în buzunar, pe corp, produse cu turmalină pentru uz general) ajută la purificarea și echilibrarea sistemelor energetice și electrice ale corpului.

 

Așadar, în funcție de modul în care este folosită, turmalina neagră oferă următoarele beneficii pentru organismul tău fizic:

-îmbunătățește circulația sanguină;

-oferă o stare de bine;

-este utilă pentru detoxifierea de metale grele și factorii poluanți ai mediului;

-reduce balonarea și te ajută la scăderea în greutate;

-contribuie la reducerea stresului și a simptomelor anxietății;

-întărește sistemul imunitar.

 

Proprietățile metafizice ale turmalinei negre

În ceea ce privește partea spirituală, turmalina neagră te ajută să îți canalizezi cum trebuie resursele energetice. Piatra de turmalină neagră poate fi utilizată în ședințele de meditație sau chiar pe corpul tău. Acest lucru este posibil prin intermediul bijuteriilor și al materialelor textile cu turmalină și ajută la curățarea aurei tale. 

Din punct de vedere metafizic, iată care sunt proprietățile turmalinei negre:

-împământarea energiei – un schimb de energie între tine și pământ prin diferite exerciții;

-curăță câmpul auric;

-protecție psihică împotriva energiilor negative.

 

De asemenea, turmalina neagră ajută la gestionarea stresului cotidian și a energiilor negative transmise de cei din jur. Dacă ești o persoană ce trăiește într-un mediu haotic și solicitant, înconjurată de persoane nepotrivite, purtarea sau meditația cu piatra semiprețioasă în mână te ajută să scapi de griji, gânduri negative și reduce influența energetică dată de alte persoane.

 

Beneficiile turmalinei negre asupra stării emoționale

Mens sana in corpore sano.

 

Sănătatea emoțională are un rol extrem de important în echilibrul tău. Ca atare, starea psihică poate afecta serios și celelalte funcții ale organismului tău. Gândurile și emoțiile puternice reprezintă o cauză frecventă în ceea ce privește declanșarea simptomelor depresiv-anxioase.

 

Află și cum combați stresul pentru a avea o viață echilibrată.

 

Cu o forță de împământare foarte puternică, turmalina neagră este cunoscută pentru alungarea energiilor negative care te-ar putea cuprinde. Purtătorul unei astfel de pietre este ferit de sentimentele neplăcute, transformând stările de anxietate în vibrații pozitive.

 

De asemenea, păstrarea pietrei de turmalină neagră asupra ta, în diferite forme, te ajută să te conectezi cu cei din jurul tău într-un mod plăcut și îți menține chakrele purificate. De altfel, omul are câte șapte chakre principale ce stimulează un anumit tip de frecvență energetică, fiecare reprezentând un nivel al conștiinței.  

 

Cum recunoști o piatră autentică de turmalină neagră

Pentru a avea parte de toate beneficiile proprietăților pe care le oferă, piatra de turmalină neagră trebuie să fie autentică. Atunci când iei decizia să apelezi la puterile cristalului, este necesar să faci diferența între cel veritabil și o copie fidelă. 

 

Ca atare, atenția ta s-ar putea îndrepta către:

-preț și specificul magazinului;

-formă, aspect și culoare;

-proveniență;

 

Asigură-te că prețul este cel potrivit pentru o piatră semiprețioasă și că magazinul este specializat. Culoarea turmalinei negre trebuie să fie intensă, cu formațiuni caracteristice și aspect bine șlefuit. 

 

Ne dorim ca sfaturile noastre despre proprietățile turmalinei negre să îți fie de mare folos și să te ajute să menții un echilibru în viața ta!

 

Gânduri pozitive și corp sănătos să ai!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!