Este timpul pentru o cura de detoxifiere

21-05-2018

 

Este timpul pentru o cura de detoxifiere?

 

 

Curele de detoxifiere au câștigat teren de-a lungul timpului în rândul persoanelor preocupate de sănătatea personală. Întâi de toate este foarte important să știi ca termenul de detoxifiere se referă la eliminarea toxinelor din organism.

 

Variantele de a face acest lucru pentru corpul tău sunt nenumărate, important este să urmezi și să respecți cura de detoxifiere pe care organismul tău o îmbrățișează și cu care se simte bine. Cum afli acest lucru? Simplu: încercând!

 

Iată 3 efecte generale pe care ar trebui să le vezi și care să-ți indice faptul că metoda de detoxifiere pe care o urmezi funcționează.

 

Sistem imunitar puternic

 

 

Odată cu eliminarea toxinelor, organismul tău este mai rezistent în fața virușilor care încearcă să-ți acapereze corpul. Anticorpii sunt mai puternici și opun rezistență timp îndelungat în fața posibilelor pericole care pot apărea.

 

Păr și piele, mai sănătoase.

 

Aspectul pielii este direct influențat de cum se simte organismul pe interior. Astfel, prin detoxifierea organismului, pielea ta și în același timp și părul tău vor fi revitalizate căpătând astfel o alură plină de viață.

 

Nivel de energie ridicat

 

Un efect important pe care îl are o cură de detoxifiere reușită asupra ta este faptul că te vei simți plin de energie iar oboseala și senzația de apatie vor rămâne doar niște stări de domeniul trecutului. Pofta de viață cu care te trezești dimineața își spune cuvântul asupra modului în care va decurge întreaga zi.

 

Semnele care arată că ai nevoie de o detoxifiere sunt transmise de organismul tău și le poți vedea cu ușurință. Printre cele mai comune, acestea sunt: constipație, dureri de cap, balonări, grăsimea din jurul taliei, arsuri sau dureri stomacale, cearcăne negre sub ochi, oboseală, probleme cu pielea (coșuri, iritații, acnee), respirație urât mirositoare și altele.

 

Pe lângă aceste indicii pe care le primești, atunci când vrei să urmezi o cură de detoxifiere gândește-te și la răspunsuri pentru întrebări precum: Cum te simți în momentul actual? Care este starea ta de sănătate? Cât efort ești dispus să depui pentru respectarea curei? De ce vrei să urmezi un program de detoxifiere? De ce tip de detoxifiere ai nevoie?

 

Găsește-ți răspunsurile și apoi urmează cura potrivită scopului ales. Noi încurajăm aceste programe de detoxifiere iar în continuare îți oferim câteva ingrediente pe care le poți adăuga în alimentația ta pentru a-ți ajuta corpul să elimine substanțele nocive din organism. Asfel, în ceea ce privește ierburile aromate, este vorba de:
 

- Mentă;
- Ghimbir;
- Scorțisoară;
- Turmeric;
- Păpădie;

 

 

Fructe și legume:

- Pepene roșu;
- Grapefruit;
- Fructe de pădure;
- Lămâie;
- Castravete

 

Alimentația

 

Alimentația este foarte importantă în procesul de detoxifiere. Cu fiecare masă mai bogată în ingrediente care îți ajută organele interne, precum ficatul să se elibereze de toxine, ești mai aproape de rezultatul dorit. Prepararea de smoothie-uri delicioase care să conțină elementele cheie poate fi o variantă simplă și rapidă pentru un mic dejun sănătos.

 

O altă opțiune de curățare a organismului care îți este la îndemână este să încerci pachetul de detoxifiere Eden Line. Acesta conține: cordyceps, chitosan, digest, ulei de usturoi și plasturi de detoxifiere.

 

Un alt aspect important de ținut cont în cadrul programelor de detoxifiere este hidratarea, indiferent de metoda adoptată. De exemplu, dacă vei apela la diferite produse de detoxifiere ce au un conținut ridicat de fibre, este vital să bei suficientă apă, pentru ca acestea să dea rezultate. Totodată este recomandat să consumi apă alcalină, aceasta fiind extrem de puternică în eliminarea celulelor toxice din organism, având pH-ul mai mare de 7. Pentru schimbarea pH-ului apei de până la 9,1, recomandăm bagheta pentru restructurarea apei.

 

Practicarea sportului este esențială pentru sănătatea întregului organism. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să alergi la maraton, ci că este indicat să faci mai mult sport în fiecare zi. Variante sunt; iată sugestiile noastre:

- Plimbări lungi cu cățelul în parc. Dacă nu ai deja un cățel, poți adopta unul. Vei vedea că datorită lui vei ieși mai des afară, vei merge tot mai mult și vei fi mai fericit.
- Utilizarea scărilor în loc de lift.
- Mersul în drumeții.
- Dansul.

 

În concluzie, noi îți recomandăm să găsești puțin timp pentru tine și să te gândești la cum te simți acum, chiar în acest moment. Dacă sentimentul tău este că poți să îți îmbunătățești starea de spirit și pofta de viață, atunci tot ce rămâne de făcut este să investești în tine timp, răbdare și încredere!
Credits for photo: Food image created by Freepik

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!