Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Igiena intima feminina: tampoane si ovule terapeutice

13-09-2021

Beneficiile tampoanelor și ovulelor terapeutice

 

Pentru orice femeie, fiecare zi aduce o nouă provocare. Fie că vrei să duci la bun sfârșit proiectul de la serviciu la care lucrezi de multă vreme sau vrei să te bucuri de o zi liniștită alături de cel mic, ai nevoie să te simți bine.

Alimentația sănătoasă și mișcarea nu reușesc întotdeauna să te mențină în cea mai bună formă, indiferent de cât de mult te străduiești. Uneori, este nevoie de mai mult. Mai ales în ceea ce privește zona intimă.

 

Descoperă din articolul de astăzi beneficiile tampoanelor și ovulelor terapeutice care te vor face să uiți de problemele ginecologice. Hai să vedem cum se folosesc produsele de igienă intimă și cum te vor ajuta.

 

Diferențele dintre tampoanele terapeutice și cele clasice

Întotdeauna când perioada menstruală se apropie, e nevoie să îți refaci stocul de tampoane și absorbante care să țină fluxul de sânge sub control. Dar, ce ai spune dacă ai lăsa produsele clasice în spate și ai mai adăuga un factor benefic pentru sănătatea ta prin produse naturiste?

Puterile vindecătoare ale plantelor sunt acum folosite și pentru tampoane terapeutice. Ele au forma unor biluțe care se introduc în vagin. Produse după rețete tibetane, cu plante și extracte din plante în compoziție, tampoanele sunt destinate protejării aparatului genital feminin.

 

Pentru a ține departe afecțiunile ginecologice cu care se confruntă femeile și pentru a te simți confortabil în orice zi din lună, e nevoie de produse create special pentru starea ta de bine.

În ce scop poți utiliza produsele intime? Ei bine, folosirea lor ajută la:

-prevenirea problemelor de natură ginecologică;

               - tratarea vaginitei;

-purificarea și curățarea vaginului, uterului și colului de virusurile și bacteriile care se acumulează în mod natural în zona genitală;

-menținerea sănătății pielii, care este în strânsă legătură cu problemele ginecologice – tenul uscat sau iritațiile apărute în anumite părți ale corpului sunt, de multe ori, cauzate de bolile ce țin de aparatul reproducător;

-tratarea afecțiunilor precum fibromul uterin, inflamația vaginală, chisturile ovariene sau eroziunea de col uterin.

 

Pe lângă faptul că mențin și igiena aparatului genital, tampoanele terapeutice contribuie la sporirea apetitului sexual și creșterea fertilității.

 

Ce sunt ovulele terapeutice și cum le folosești?

Tot din medicina tradițională chineză vine și cea de-a doua soluție pentru sănătatea genitală feminină. Dacă și tu te-ai confruntat cu vagin uscat sau inflamații genitale, a sosit momentul să combați problemele cu metode naturiste.

Ovulele terapeutice sunt produsul de care ai nevoie pentru hidratarea zonei vaginale și hrănirea epiteliului mucoasei vaginale.

 

Dacă nu ai mai folosit până acum astfel de ovule, nu e niciodată prea târziu să o faci. Însă, trebuie să ai grijă să le utilizezi corect, pentru a beneficia la maximum de proprietățile lor.

E indicat să începi să le folosești cu minimum 7 zile înainte de debutul perioadei menstruale. Apoi, așteaptă ca sângerarea să se oprească. Cu minimum 7 zile după ce menstruația s-a încheiat, poți reveni la utilizarea ovulelor terapeutice.

Ele se introduc intravaginal, până la 7 centimetri, după ce te-ai spălat bine pe mâini cu apă și săpun. Dacă vrei să îndepărtezi orice problemă ginecologică, e nevoie să faci o cură cu ovule.

 

Ce presupune o astfel de cură? 6 ovule utilizate la un interval de 3-4 zile. Apoi, poți repeta tratamentul de 3 ori în decursul unui an.

La final, te bucuri de o floră vaginală sănătoasă, inflamațiile zonei genitale dispar, iar elasticitatea pereților vaginali este refăcută.

 

Recomandări pentru o igienă intimă corectă

Știi cum se spune, că un măr pe zi, ține doctorul la distanță. Totuși, în ceea ce privește aparatul reproducător feminin, grija trebuie să fie una sporită. Doar astfel poți rări vizitele la ginecolog.

Uite ce ai de făcut pentru a-ți menține sănătatea genitală!

 

Poartă lenjerie intimă din materiale de calitate.

Chiar dacă de multe ori ești atrasă de aspectul plăcut al anumitor perechi de chiloți, primul lucru la care trebuie să te uiți este materialul. Bumbacul este favoritul în topul țesăturilor recomandate pentru lenjerie intimă. El se poate spăla cu succes la temperaturi ridicate, pentru eliminarea bacteriilor.

 

Dacă vrei totuși o pereche de chiloți din alt material textil, optează pentru ceva care să permită aerului să treacă prin material. Astfel previi apariția infecțiilor și mirosurilor neplăcute.

Menține zona curată.

Zona genitală necesită o îngrijire atentă, de la săpunul folosit, până la mișcările pe care le faci. Fiind o parte a corpului sensibilă, alege întotdeauna săpunuri cu PH neutru, delicate. Sau, apelează chiar la gelurile intime care protejează în mod eficient pielea și flora vaginală.

Utilizează produse intime de bună calitate.

 

În perioada menstruală, alege absorbante și tampoane care au în vedere sănătatea aparatului reproducător. După cum ai văzut, produsele naturiste sunt întotdeauna o soluție eficientă.

Nu uita ca dacă observi că afecțiunile genitale se agravează, o vizită la medicul ginecolog este cel mai sigur lucru pe care îl poți face. Un consult specializat te scapă de orice griji.

 

Cu cât păstrezi o igienă intimă riguroasă, cu atât starea generală de sănătate se va îmbunătăți. Simte-te confortabil în fiecare zi și lasă puterile plantelor să contribuie la vigoarea organismului tău.

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!