MarturieTinu Corneliu

13-02-2018

Tinu Corneliu

Numele meu este Tinu Corneliu și sunt din Bacău. Împreună cu fratele meu Virgil am început să promovăm produsele Eden Line, datorită rezultatului foarte bun obținut prin folosirea centurilor cu turmalină în recuperarea stării de sănătate a mamei noastre.

 

Mă simt recunoscător că pot să ajut și să ofer sănătate celor din jur, iar în același timp să fiu independent financiar. În această afacere nu simt presiune, nivelul atins în afacerea Eden Line nu se pierde niciodată, lucru ce mi-a dat încredere și siguranță. Totodată, încrederea personală în calitatea produselor mi-a dat curajul de a le face cunoscute și celorlalți oameni din jurul meu.

 

Toată recunoștința se îndreaptă către echipa mea din Eden Line care m-a susținut. Totul este posibil atunci când ai o echipă care te susține și pot spune că fără ei nu aș fi reușit. Pe această cale doresc sa le transmit acum toată recunoștința mea.

 

Pentru cei care încă nu fac parte din echipa Eden Line, vă invit să încercați aceste produse și de ce nu, să începeți prin a vă câștiga propriul venit într-un mod sigur și eficient.

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.