Proprietatile turmalinei asupra organismului

30-05-2018

Proprietățile turmalinei asupra organismului

 

Turmalina este un cristal semiprețios utilizat în medicina alternativă datorită proprietăților terapeutice pe care le are. Unicitatea turmalinei este reprezentată de faptul că poartă în sine o  sarcină electrică încărcată permanent. De aici i se trage denumirea de „magnet cristalin”.

Această piatră iese din anonimat datorită varietății bogate de culori în care este găsită. Cea mai comună este cea neagră. Totodată, turmalina poate îmbrăca o paletă largă de culori precum: roz, albastru, roșu, maro, verde, violet, portocaliu, galben sau combinații dintre ele. În același timp poate fi găsită și transparentă.

Culorile sunt asociate cu proprietățile de vindecare pe care acest cristal semiprețios le are asupra organismului nostru. În acest sens, le vom preciza pe cele mai răspândite.

 

Proprietățile turmalinei după culoare

 

Turmalina neagră

 

Poate fi accesoriul potrivit în sesiunile de meditație sau vindecare pe care le urmezi. Totodată, consideră-l aliatul de încredere atunci când ești înconjurat de așa numiții ”vampiri energetici” și persoane negativiste care au puterea să-ți influențeze în mod radical starea de spirit în câteva minute.

Această piatră prețioasă crește puterea de concentrare prin înlăturarea radiațiilor provenite din sursele de tehnologie pe care le folosești în fiecare zi: telefoane, computere sau alte astfel de obiecte.

Din punct de vedere al sănătății, turmalina neagră poate ajuta la întărirea sistemului imunitar, la o bună funcționare a glandei suprarenale sau a inimii. De asemenea, ea ajută organismul să se elibereze de toxine.

Acest tip de turmalină contribuie la vitalitatea psihică din fiecare zi datorită faptului că stimulează altruismul și creativitatea.   

 

Turmalina verde

 

Poate fi de ajutor în cadrul curelor de detoxifiere și de slăbire. Acest tip de turmalină îmbunătățește calitatea somnului și oferă o stare de liniște. Poate fi folosită la tratarea claustrofobiei, atacurilor de panică sau a răului de mișcare.

Din perspectiva emoțiilor, acest tip de turmalină contribuie la o simțire mai profundă a lumii înconjurătoare, făcând posibilă ”vederea din interior” a acesteia. În timp ce emoțiile pot căpăta o putere mai mare purtând acest cristal și sistemul nervos ajunge la o mai bună funcționare.

Datorită faptului că energia acestei pietre prețioase ajunge la sistemul nervos, oboseala cronică va fi înlocuită cu o energie pozitivă și o stare de bine. Totodată, această energie te conectează, printr-o modalitate ușoară, cu natura.

 

Turmalina roșie

 

Cristalele de turmalină roșie sunt asociate cu o inimă puternică, plină de pasiune și iubire pentru viață. Acestea își aduc aportul în calmarea stărilor de nervozitate și pot fi alternative de luat în calcul în tratarea isteriilor, depresiilor sau chiar a obsesiilor.

Circulația sângelui este stimulată datorită energiei emanate de acest tip de turmalină. În același timp poate fi folosită în tratarea bolilor digestive sau a afecțiunilor apărute la pancreas, splină sau plămâni.

În momentele de înaltă spiritualitate din viața ta, poți folosi aceste cristale pentru a atrage conștientizarea în viața ta și pentru a-ți întări organismul în timp ce ești din ce în ce mai conectat cu natura.

Proprietățile turmalinei sunt mai mult decât benefice pentru organism. De aceea, la Eden Line, îți punem la dispoziție o gamă largă de produsele pe bază de turmalină, potrivite pentru nevoile tale.

Noi îți dorim să te bucuri de proprietățile cristalelor de turmalină în fiecare zi și să ai parte de efectele lor benefice pentru organism, o perioadă îndelungată!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!