Reglarea sistemului imunitar

06-07-2018

Alege aliații potriviți pentru a avea un sistem imunitar imbatabil

Un sistem imunitar puternic influențează în mod direct calitatea vieții pentru fiecare dintre noi. Atunci când un coleg sau un membru al familiei este răcit iar corpul tău nu răspunde în fața virușilor pe care persoana bolnavă îi răspândește înseamnă că sistemul tău imunitar reușește eroic să țină piept pericolului de îmbolnăvire.

Aceasta este o situație comună asociată des cu capacitatea de apărare a organismului nostru. Însă sistemul imunitar este mai mult de atât. Află în continuare și alte aspecte ce țin de scutul organismului tău.

 

Rolul sistemului imunitar

Mâncarea, viciile, medicamentele consumate, modul de tratament al afecțiunilor, stilul și mediul de viață, toate acestea contribuie la slăbirea sau întărirea sistemului imunitar.

Prin prisma denumirii, mecanismul de apărare al organismului împotriva atacatorilor de orice natură este un sistem complex ce se modifică, se adaptează, ia decizii și acționează în funcție de caz.

Știai că bolile cu care ne confruntăm pot apărea atât din cauza unui sistem imunitar deficitar cât și a unuia excesiv?

În acest sens iată cum poți să stabilești echilibrul celulelor albe și roșii din organismul tău. Totodată descoperă și cum poți să îți ajuți sistemul imunitar să facă față situațiilor în care infecțiile își fac apariția.

 

Reglare sistem imunitar cu Cordyceps Sinensis

Ai mai auzit de Cordyceps Sinensis? Dacă nu, află că aceasta este denumirea unei ciuperci exotice rare cu proprietăți terapeutice deosebite, folosită de secole pentru tratamente, în China. Această ciupercă este culeasă tocmai de pe Platourile munților Himalaya, de la înălțimi amețitoare.

Faptul că nivelul de toxicitate al ciupercii este zero, face din ea un adjuvant de încredere în medicaţie, pentru o varietate largă de afecțiuni. Compania EdenLine îți pune la dispoziție capsulele de Cordyceps Sinensiscu un conținut de 392 mg miceliu din ciuperca vindecătoare ce acționează ca un imuno-modulator perfect.

Acest lucru se întâmplă deoarece efectul de reglare a sistemului imunitar se manifestă atât pentru activarea imunității cât și pentru dimunuarea ei. Cum reușesc capsulele de Cordyceps Sinensis să își atingă scopul pentru care sunt consumate?

Conform studiilor (Chen K.T. et al., 1998), ciuperca himalayană are o anumită influență asupra mecanismului de diferențiere a celulelor din organism pe care îl avem. Aceasta transmite practic corpului unde să direcționeze celulele sanguine imature, pentru maturare.

Astfel, corpul primeşte semnalul de care are nevoie: fie o creştere a răspunsului imun la factori nocivi externi, fie o echilibrare a imunităţi, la bolile autoimune.

Pentru un sistem imunitar imbatabil, stilul de viață pe care îl ai ar trebui să fie unul sănătos. Câteva sugestii care să te ajute în acest sens îți oferim noi.

 

Cum să ai un sistem imunitar puternic

Cum stai cu nivelul de stres? Gândurile excesive, pesimismul, îngrijorările și totodată tristețea și depresia influențează într-o mare măsură mecanismul de apărare a organismului tău. Găsește momente de liniște, zâmbește și bucură-te de tot ce îți aduce ziua, pentru a elimina factorii de stres din viața ta.

Pe lângă starea psihică, somnul își spune cuvântul într-un stil de viață sănătos. Este recomandat să oferi organismului tău odihna de care are nevoie pentru primi în schimb vitalitatea de care ai nevoie zilnic.

Administrarea medicamentelor și a antibioticelor este bine să se facă doar în situațiile în care chiar trebuie și medicul recomandă acest lucru. Excesul utilizării de medicamente are efecte negative asupra organismului pe termen scurt și lung. Poți încerca, în schimb, curele cu suplimente pe bază de zinc sau spirulină pentru a-ți întări sistemul imunitar.

Activitățile fizice îți îmbunătățesc starea de spirit și contribuie la un nivel de energie ridicat.

Noi îți dorim să ai un sistem imunitar de fier în fața pericolelor și să alegi un stil de viață sănătos, în fiecare zi!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!