Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Spirulina naturală - Remediul pentru reducerea poftei de mâncare

22-01-2020

Remedii pentru reducerea poftei de mâncare

 

 

 

 

Senzația permanentă de foame îți creează numai neplăceri care în timp se transformă în kilograme în plus. Pe lângă reducerea mobilității și disconfortul fizic, apare și o senzație de oboseală și o lipsă de energie greu de gestionat.

 

Dar ce putem face pentru a stopa această tendință de a mânca necontrolat?

 

Echipa Eden Line ți-a pregătit câteva sfaturi care îți vor fi de mare ajutor dacă le pui în aplicare. Iată-le!

 

1. Mese lungi și dese, cheia marilor succese

 

Sintagma „mese lungi” nu te încurajează să petreci mult timp la masă pentru a servi cantități semnificative de alimente. Din contră, o „masă lungă” presupune să mănânci în tihnă și să-ți dozezi cantitățile inteligent.

 

Altfel spus, recomandarea doctorilor este să servești cantități normale de mâncare, dar într-un ritm cât mai lent. Mestecă încet și cu atenție. Astfel stomacul tău va digera mai ușor hrana ingerată, iar senzația de sațietate va ajunge la creier la timp pentru a te putea opri din mâncat.

 

Pe de altă parte, mesele dese vizează obiceiul sănătos de a mânca de 5-6 ori pe zi, la intervale de 3-4 ore. Datorită intervalului de timp stabilit între mese, nu vei putea consuma cantități mari de alimente, lucru ideal pentru sănătatea ta.

 

2.Confuzia dintre foame și sete

 

Dacă nu te hidratezi suficient, semnalele de sete pe care organismul ți le transmite pot fi confundate cu ușurință cu semnalele de foame.

 

Ideal este să bei măcar șase pahare de apă pe zi. Poți alterna apa cu sucuri naturale sau ceaiuri. Alcoolul și băuturile carbogazoase nu sunt recomandate.

 

De un real ajutor este și ceaiul verde care inhibă cu succes pofta de mâncare.

 

3.Greutatea ideală se cunoaște după un somn bun 

 

Numărul de ore de somn recomandat de medici trebuie respectat cu strictețe. În timpul somnului, organismul elimină toxine și produce hormoni esențiali în propria reechilibrare.

 

Dacă este privat de somn, organismul va avea nevoie de mai multă mâncare de unde să-și extragă nivelul de energie. În rândul celor care suferă de insomnie s-a descoperit că mâncatul în timpul nopții este un obicei comun.

 

În cazul în care senzația de foame te trezește din somn, cea mai eficientă soluție este să iei o gustare înainte de masă. Ideal este un ceai de mușețel cu lămâie care are efect calmant și o felie de pâine de secară prăjită care poate preveni cu succes senzația de foame din timpul nopții.

 

4. Alimente care inhibă pofta de mâncare

 

Este important să știi că există alimente și condimente care te ajută să îți inhibi cu succes pofta de mâncare necontrolată. Iată o listă cu cele mai eficiente alimente și condimente:

● perele;

● avocado;

● fasolea păstăi și fasolea uscată;

● castraveți;

● ouăle fierte;

● piperul;

● scorțișoara.

 

5. Fibrele și „grăsimile bune” să îți fie aliați

 

Fibrele se găsesc în fructe, legume și cereale integrale. Pe lângă faptul că sunt o alegere sănătoasă, acestea cresc senzația de sațietate și ne ajută să devenim mai ponderați în alimentație.

Evitarea grăsimilor în alimentație tocmai pentru a nu câștiga în greutate este o greșeală strategică.

 

Se recomandă o selecție a grăsimilor pentru că excluderea lor totală din alimentație provoacă senzația de foame. Așadar, „grăsimile bune” pe care chiar e sănătos să le consumi se găsesc în următoarele alimente:

● ulei de măsline, ulei de rapiță, ulei de susan, ulei de migdale;

● alune, nuci, migdale, fistic, caju;

● semințe de in, semințe de coriandru, semințe de țelină;

● pește;

● măsline;

● tofu;

● humus;

● fasole.

Grăsimile bune” sunt o sursă de energie pentru organism, îmbunătățesc memoria și previn riscul de boli cardiovasculare.

 

Spirulina naturală: o soluție eficientă pentru reducerea poftei de mâncare

 

Spirulina bio este o algă verde, cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante. În prezent, spirulina naturală se mai găsește doar în trei lacuri din lume. Unul dintre ele este lacul Chinhai din China, exact locul de unde se extrage spirulina marca Eden Line.

 

Spirulina capsule este un supliment nutritiv care are capacitatea să regleze toate funcțiile organismului și să-i asigure longevitatea. Acest supliment inhibă cu succes pofta de mâncare necontrolată.

 

Pe lângă acest avantaj, spirulina naturală capsule are și alte proprietăți terapeutice:

 ● stimulează și reglează producția de insulină;

● fortifică sistemul imunitar;

● ameliorează afecțiunile oculare;

● ameliorează tulburările digestive;

● reglează hipertensiunea arterială;

● combate anemia și oboseala.

 

Sperăm că sfaturile noastre îți vor fi de folos în gestionarea poftei de mâncare.

 

Până data viitoare, îți dorim multă sănătate și mese echilibrate!