Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Surse de vitamine naturale necesare organismului tau

10-07-2018

Cum asiguri necesarul de vitamine naturale organismului tău

 

 

Necesarul de vitamine de care are nevoie organismul nostru zilnic este la îndemâna ta. Ceea ce mănânci la fiecare masă contribuie la buna funcționare a organelor, la oase puternice și un aspect radiant, pentru fiecare dintre noi.

Ai auzit până acum de vorba: ”Ești ceea ce mănânci”? Lipsa vitaminelor și mineralelor de care avem nevoie să funcționăm la capacitate maximă creează mediul perfect de apariție a factorilor ce afectează nivelul nostru de sănătate. Da, am menționat funcționalitatea corpului pentru că întreg organismul uman este un mecanism perfect în care toate componentele sunt interdependente și au un rol bine definit.

În acest sens, pentru a-ți ajuta corpul să aibă suficiente vitamine, alimentația este baza unui stil de viață sănătos. Datorită faptului că fiecare dintre noi asimilează diferit vitaminele în organism, vei afla în continuare proprietățile unor alimente consistente în vitamine însoțite de suplimentele EdenLine ce vin în completarea lor.Surse de vitamine naturale

 

#1 Aport de calciu

 

O sursă importantă de calciu o au semințele de chia și de susan. La fel și produsele preparate pe bază de soia. Îți plac verdețurile sau ierburile aromatice? Orice plantă cu frunza verde este o sursă de calciu. Așadar, încântarea mâncărurilor gătite sau a salatelor cu verdeață, pe lângă gustul deosebit pe care îl produce, este și o sursă de vitamine naturale.

 

Locomotor Biocalcium

 

Tabletele de Locomotor Biocalcium conțin calciu, turmeric şi aloe vera. Destinația acestui supliment este reprezentată de menținerea sănătății articulațiilor și a oaselor. Știai că eliminăm între 200 și 300 mg de calciu în fiecare zi? În acest sens este important să compensezi pierderile atât prin alimentație cât și prin urmarea unei cure cu acest supliment ce îți asigură echilibrul de calciu din organism.

Calciul este vital pentru o structură osoasă puternică, funcționalitatea glandelor endocrine, reducerea nivelului de colesterol și multe altele.

 

#2 Aport de acizi grași

 

Acizii grași sunt substanțele ce intră în alcătuirea lipidelor din organism. Aceștia pot fi saturați și nesaturați, cei din urmă fiind mai importanți pentru sănătate. Laptele și carnea constituie acizi saturați pe când peștele sau uleiurile vegetale sunt adevărate surse de acizi grași nesaturați.

Peștele bogat în conținut de Omega 3 reprezintă o mină de aur atât pentru nivelul de energie cât și pentru sănătatea creierului. Dacă regimul tău alimentar este format doar din legume, fructe și alte produse de origine vegetală, atunci conținutul de grăsimi necesar organismului poate fi extras din mai multe surse precum: avocado, ulei de susan și orice intră în familia Oleaginoaselelor (nuci, alune de pădure, migdale etc).

 

Omega Essential

 

Suplimentul natural Omega Essential pe care ți-l punem la dispoziție are în compoziția capsulelor acizii graşi polinesaturaţi Omega-3, Omega-6, Omega-9 de o foarte bună calitate, extraşi din uleiul din seminţele de in.

Aplicabilitatea efectelor uleiului de in este numeroasă. Acesta contribuie atât în formarea unui sistem imunitar puternic cât și la buna funcționare a aparatului cardiovascular. Acizii grași nu pot fi produși direct de către organismul nostru. De aceea, îți recomandăm suplimente care să-i asigure acestuia cantitatea de grăsimi de care are nevoie.

 

#3 Aport de alte minerale

 

După savurarea alimentelor ce conțin minerale, acestea sunt asimilate de organism și „repartizate” în funcție de scopul pe care fiecare îl are. Cele mai cunoscute sunt: magneziu, fosfor, calciu, fier, seleniu, zinc, cupru, potasiu.

Ai posibilitatea de a menține sau a aloca o cantitate necesară de minerale organismului cu alimente precum linte, năut, soia, ciocolată (sau cacao), spanac, cartofi dulci, mazăre, ouă, banane și multe altele. Totodată, usturoiul este un jucător de bază pentru o alimentație echilibrată.

 

Uleiul de usturoi

 

O varietate destul de mare de minerale se regăsește în aromatul ingredient bun la toate, usturoiul. În compoziția sa intră potasiu, iod, calciu, seleniu, sulf, crom, fosfor dar și albumine și grăsimi. Efectele pe care consumul de usturoi îl are asupra organismului sunt cunoscute din vremuri străvechi și în multe culturi.

Capsulele de ulei de usturoi EdenLine sunt concepute din usturoi presat la rece din care s-au extras substanțele active în stare pură. Astfel mirosul puternic pe care acesta îl are este eliminat iar suplimentul de ulei de usturoi poate fi consumat la fel ca orice alt supliment sub formă de capsulă.

Alocarea nivelului optim de carbohidrați, grăsimi, zahăr, vitamine și minerale poate fi o provocare. Noi îți recomandăm să fii la curent cu semnalele lipsurilor pe care ți le transmite organismul tău. Ține cont întotdeauna de calitatea și modul de tratare a alimentelor pe care le consumi. Dacă obișnuiești să achiziționezi orbește tot ce îți face cu ochiul în magazine gândește-te întâi dacă alimentele respective sunt sursa de vitamine naturale de care organismul tău are nevoie.

Noi îți dorim să ai parte de un regim alimentar corect și sănătos și să te bucuri de efectele suplimentelor naturale pe care le alegi!