Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Știai aceste lucruri despre uleiul de usturoi?

19-11-2018

Știai aceste lucruri despre uleiul de usturoi?

 

Utilizarea usturoiului și a uleiului de usturoi în anumite tratamente medicale este o practică des întâlnită la nivel mondial, din vremuri străvechi. Usturoiul este considerat un aliment minune iar substanțele care stau la baza compoziției lui au proprietăți curative.

 

În cazul în care ai fost reticent până acum în ceea ce privește consumul de usturoi, a uleiului de usturoi sau ai evitat administrarea de suplimente pe baza acestora, află în continuare ce poate face acest ingredient deosebit pentru sănătatea ta.

 

 

Ce proprietăți curative are uleiul de usturoi

 

 

Încă de mici suntem încurajați să mâncăm usturoi deoarece „este bun pentru sănătate”. Așa și este. Datorită compoziției bogate în sulf în combinație cu fier, vitamina B6, vitamina C, antioxidanți, seleniu, substanțe fitochimice și compuși din plante, usturoiul are o influență pozitivă asupra organismului nostru. Concentrația mare de sulf din compoziția usturoiului este datorată substanței denumită „alicină”. Aceasta are abilitatea de a se descompune rapid și de a se transforma în compuși bioactivi.

 

Nu mai este niciun secret faptul că usturoiul este bun pentru imunitate iar în sezonul geros, atunci când suntem predispuși să răcim mai des, consumul de usturoi dar și de ulei de usturoi sub formă de capsule, ameliorează imediat simptomele răcelii.

 

Pe lângă sistemul imunitar, uleiul de usturoi ajută și creierul. Impactul acestuia se reflectă direct în creșterea capacității de învățare și de concentrare și în îmbunătățirea memoriei noastre. Cum reușește usturoiul acest lucru? Faptul că are puterea de a reduce inflamațiile și de a regla fluxul sanguin contribuie la o mai bună circulație a sângelui, ceea ce reprezintă un atu important al consumului de usturoi.

 

De asemenea, reducerea producției de colesterol rău din sânge, inhibarea formării cheagurilor și diminuarea considerabilă a tensiunii arteriale sunt atribuții de bază ale usturoiului pentru a susține sănătatea organismului.

 

Datorită acestor proprietăți, usturoiul dar și uleiul de usturoi poate constitui un ajutor în plus pentru orice tratament, combatere sau ameliorare a unor boli des întâlnite. Iată despre ce afecțiuni este vorba.

 

Bolile pentru care usturoiul este recomandat

 

 

Multe dintre afecțiunile sau problemele de sănătate cu care ne confruntăm, fie ele grave sau nu, pot fi ameliorate sau combătute cu ajutorul uleiului de usturoi. Considerat „aliatul inimii”, usturoiul pe care îl consumăm luptă împotriva accidentelor vasculare sau a atacului de cord prin impactul benefic pe care îl are asupra sângelui.

 

Protejarea ficatului este un alt atribut al usturoiului în organism. Problemele intestinale sau anumite bacterii instalate în intestine (E. coli sau Salmonella) precum și diferite afecțiuni ale pielii (negi, psoriazis, acnee, coșuri, herpesuri) pot fi tratate cu ajutorul acestui ingredient minune din bucătăriile noastre.

 

Este dovedit faptul că atât în stare naturală, cât și sub formă de pulbere sau ulei, usturoiul nu își pierde din proprietăți. De aceea, pentru tratamente complete sau administrarea pe o perioadă mai lungă de timp, capsulele Eden Line pe bază de ulei de usturoi în stare pură sunt considerate o alternativă sigură de luat în calcul pentru consumul zilnic recomandat în funcție de afecțiune.

 

Concentrația din aceste capsule de ulei de usturoi este echivalentă cu o cantitate mare de căței de usturoi, așadar administrarea acestui supliment pe cale orală reprezintă o soluție eficientă și simplă.

Noi îți dorim să iei tot ce are mai bun de oferit usturoiul. Te invităm să te bucuri de cât de ușor de urmat sunt tratamentele cu suplimentele naturale pe bază de ulei de usturoi.

 

Încearcă și tu acest produs minune marca Eden Line!

 

 

 

 

Designed by Whatwolf