Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Tu știai aceste lucruri despre sistemul digestiv?

31-10-2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tu știai aceste lucruri despre sistemul digestiv?

 

Sistemul digestiv reprezintă unul dintre principalii piloni care stau la baza unei stări optime de sănătate. Ceea ce mâncăm în fiecare zi împreună cu obiceiurile sau viciile pe care le avem (consum de cafea, alcool, fumat) influențează cantitatea de nutrienți care ajunge în sânge. Totodată, eliminarea deșeurilor din organism pe cale naturală este esențială pentru asigurarea unei funcționări normale a organismului. Sistemul nostru digestiv are aceste două funcții fundamentale: alocarea resurselor necesare organismului, respectiv eliberarea reziduurilor din organism.

 

Pornind de la bine-cunoscutul slogan „Nu ești tu când ți-e foame” află în continuare de ce este atât de important un sistem digestiv sănătos pentru sănătatea noastră și a creierului nostru.

 

Legătura dintre sistemul digestiv și restul organismului

 

Vitaminele și nutrienții pe care îi alocăm organismului nostru, din mâncarea pe care o consumăm, ajung direct în sânge. Dacă în sânge nu sunt regăsite atât cantitățile, cât și echilibrul dintre acestea, atunci apar dificultăți în ceea ce privește armonia cu care ar trebui să funcționeze orice organism.

 

Dureri și arsuri de stomac, constipație și balonare sunt unele dintre afecțiunile cu care ne întâlnim fiecare dintre noi deseori. Administrarea de suplimente care să ajute organismul în astfel de situații poate fi o variantă bună de luat în calcul în acest caz. De exemplu, aceste pastile pentru flora intestinala Digest Line acționează direct în calmarea sistemului digestiv și stimularea funcției pancreatice. Ingredientele din compoziția capsulelor sunt naturale și fiecare are un scop bine definit în tratarea afecțiunilor legate de digestie.

 

Semnalele pe care corpul nostru ni le transmite nu trebuie tratate cu superficialitate deoarece au repercursiuni care se reflectă direct în sistemul imunitar și sănătatea creierului.

 

Una dintre cele mai importante conexiuni care au loc în organismul nostru este cea a sistemului digestiv cu creierul. De exemplu, foamea influențează starea psihică pe care o avem. Te regăsești printre persoanele care devin irascibile și chiar depresive atunci când nu se hrănesc la timp? Este firesc să se întâmple acest lucru deoarece aproape toate substanțele care ne controlează creierul sunt generate de intestinul subțire. Totodată, acesta controlează și greutatea corporală, apetitul, absorbția de nutrienți, nivelul de stres etc.

 

Pe lângă acest scop major pe care îl are sistemul digestiv, în modul normal de funcționare al organismului nostru, iată ce (poate) nu știai despre el până acum.

 

Curiozități despre sistemul digestiv

 

Ai obiceiul să mesteci superficial mâncarea sau de regulă iei masa pe fugă? Despre asiatici știm că își alocă timpul necesar pentru a mânca și că nu sunt întâlnite foarte multe situații în care ajung să devină obezi. Acest lucru este datorat faptului că masticația riguroasă a mâncării joacă un rol important în „păcălirea creierului” că se alocă o cantitate mare de mâncare organismului. În felul acesta, ne săturăm mai repede, în plus ne întărim și mușchii abdominali și ardem mai multe grăsimi.

 

Hormonul fericirii - serotonina este produsă atunci când ne place ceea ce mâncăm. Așadar, pentru a fi mai fericiți, trebuie doar să mâncăm ceea ce ne place, dar să nu întrecem măsura cu mâncărurile mai puțin sănătoase. Referitor la stomac, acesta are capacitatea de  a reține chiar și până la 2000 litri de apă și mâncare și se regenerează complet la aproximativ 4-5 zile.

 

Stomacul nu este responsabil de alocarea nutrienților din hrană, în sânge, ci intestinul subțire. Acest complex „circuit” al sistemului digestiv care poate ajunge la dimensiuni colosale - 7 metri lungime și pate ajunge să măsoare cât un teren de tenis, 250 metri pătrați.

 

De asemenea pastilele pentru flora intestinala Digest Eden Line sunt incluse si in ghidul pentru cura de detoxifiere dupa sarbatori realizat de Eden Line. 

 

Este surprinzător organismul nostru, la fel și sistemul nostru digestiv! Noi îți recomandăm să ai grijă de el și să te bucuri de o funcționare optimă a acestuia, din toate punctele de vedere!

 

 

 

Designed by Freepik