Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Turmalina: proprietati si produse pe care le poti incerca

03-09-2021

Completează-ți stilul de viață sănătos folosind turmalina!

 

Această piatră semiprețioasă este o sursă extraordinară de microelemente care ajută la bunăstarea organismului tău. Încărcătura electrică permanentă este caracteristică pentru care piatra se mai numește și magnet cristalin.

 

Prelucrată prin diverse metode, turmalina își păstrează proprietățile benefice și devine un aliat în lupta cu diferite afecțiuni sau restabilește echilibrul în diverse sisteme din corpul tău.

 

În articolul de astăzi ți-am pregătit o serie de informații esențiale despre turmalină. De la ce este de fapt acest element, până la proprietățile de care te bucuri atunci când o folosești. Descoperă cele mai populare produse cu turmalină pe care le poți folosi pentru a avea o sănătate de fier.

 

Ce este turmalina: piatra semiprețioasă care se combină cu fibrele naturale

Ai mai auzit până acum de mineralul despre care vorbim sau ești la prima întâlnire cu el și vrei să afli mai multe? Hai să vedem ce este turmalina mai exact.

 

Turmalina este o piatră semiprețioasă, cu o duritate crescută, care se găsește în mai multe culori. Japonezii, preocupați de a descoperi o modalitate de a exploata proprietățile mineralului cât mai bine, au reușit să macine piatra pentru prima dată abia în anii ’80.

 

De la acest punct încolo a fost ușor să transforme mineralul în lichid, pentru a-l putea combina cu diverse țesături.

 

Deci, turmalina este folosită sub formă de micro cristale inserate în diverse tipuri de material textil. Astfel, ea își poate exercita proprietățile benefice în mod activ asupra corpului uman într-un mod la îndemâna oricui.

 

Cum acționează de fapt turmalina?

 

Atunci când este expusă unor temperaturi ridicate, ea emite ioni negativi și radiații infraroșii de undă lungă. Adică, dacă alegi să porți un obiect textil care conține mineralul, la contactul cu pielea, piatra va emite radiațiile benefice pentru organism. Iar ionii negativi pătrund chiar până în epidermă, neutralizând radicalii liberi ce îți afectează negativ corpul.

 

Proprietățile turmalinei pentru sănătatea ta

Dacă am văzut în ce mod funcționează turmalina pentru a produce schimbări pozitive în organismul tău, hai să descoperim care sunt mai exact avantajele folosirii mineralului în orice formă.

 

Turmalina poate fi utilizată pentru:

-ținerea sub control a nivelului de stres și oboseală;

-ameliorarea stărilor anxioase;

-ameliorarea simptomelor produse de stările depresive;

-întărirea sistemului imunitar;

-ameliorarea inflamațiilor;

-stimularea circulației sangvine și dilatarea vaselor de sânge;

-lupta împotriva insomniilor;

-reglarea tensiunii arteriale;

-ameliorarea durerilor reumatice;

-tratarea constipației și ameliorarea durerilor de stomac.

 

De asemenea, faptul că produce ioni încărcați negativ este un imens beneficiu pentru sănătate. Asta pentru că neutralizează radicalii liberi din organism. Ce sunt acești radicali liberi? Ei reprezintă atomi și molecule instabile care pot provoca boli și pot accelera procesul de îmbătrânire în corpul tău.

 

Atunci când folosești turmalina, poți simți o stare de bine și în ceea ce privește sistemul nervos sau sistemul respirator. Rinichii sunt și ei vizați de acțiunea pietrei speciale. Astfel, funcțiile renale sunt vizibil îmbunătățite, iar durerile lombare cauzate de rinichi dispar.

Chiar și persoanele care suferă de tulburări de dinamică sexuală precum impotența sau ejacularea precoce pot apela la produsele ce conțin turmalină, pentru a beneficia de ameliorări ale problemelor întâmpinate.

 

Produse cu turmalină pe care trebuie să le încerci pentru starea de bine

În afară de forma ei brută, de mineral, pe care o poți folosi ca obiect decorativ, turmalina poate fi prelucrată sub diverse forme, obținând rezultate care de care mai interesante. Pe site-ul nostru găsești această piatră prețioasă în 3 categorii de produse:

-Centuri cu turmalină – unde pot fi încadrate și genunchierele cu micro cristale;

-Textile – poți alege între benzile pentru ochi, șosete sau chiloți de damă sau bărbați, toate conținând mineralul;

-Bijuterii – un set de perle cu turmalină ce se asortează perfect la orice ținută elegantă și îți conferă o stare de bine.

 

Pentru a înțelege mai bine de ce ai nevoie, am detaliat mai jos beneficiile și modul de acțiune al fiecărui produs pe bază de turmalină.

 

Centurile și genunchierele cu turmalină

Create pentru uz medicinal, ele sunt potrivite pentru oricine își dorește să amelioreze durerile din anumite zone ale corpului sau să reducă inflamațiile.

Aceste centuri cu pietre semiprețioase sunt confecționate din material textil în care sunt inserate cristale de turmalină. Radiațiile infraroșii și câmpul magnetic formate de prezența mineralului te ajută să îți recapeți starea de bine.

 

Textilele cu turmalină

De la eșarfe la chiloți sau șosete, fiecare piesă cu turmalină are rolul ei. Eșarfele pot fi folosite pentru afecțiunile respiratorii. Chiloții pot fi purtați pentru ameliorarea tulburărilor sexuale, iar șosetele sunt perfecte pentru stimularea circulației sangvine.

 

Bijuterii cu turmalină

Perlele cu turmalină pe care le găsești pe site-ul Edenline sunt alegerea potrivită pentru orice ocazie specială. În primul rând, aspectul este unul elegant, delicat, iar proprietățile mineralului îți reduc stările de anxietate, oboseală și țin la distanță energiile negative.

 

Indiferent de produsul pe care îl alegi, nu uita că turmalina este un mineral cu proprietăți extraordinare pentru organismul tău. Poartă cu încredere accesoriile ce conțin această piatră și simte-te minunat în fiecare zi!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!