Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Vezi efectele consumului de Cordyceps pentru sănătate

22-09-2020

Ce trebuie să știi despre efectele consumului de Cordyceps pentru sănătate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fie că ai inclus deja suplimentul Cordyceps în alimentația ta sau doar ai auzit despre acesta, atunci a sosit momentul să afli mai multe despre miceliul care a revoluționat medicina tradițională chineză.

 

De aceea, ți-am pregătit un articol-sinteză despre beneficiile ciupercii tibetane, cât și alte detalii care o transformă într-unul dintre cele mai râvnite suplimente nutritive de pe glob.

 

Hai să vedem de ce e bine să ai întotdeauna Cordyceps în casa ta!

 

Iată ce am scris noi până acum despre suplimentul nutritiv Cordyceps Sinensis!

 

#1 Cordyceps Sinensis, un antiinflamator natural cu efecte benefice asupra sănătății

 

E posibil să știi deja că acest supliment valorifică proprietățile ciupercii tibetane, care crește la altitudini de aproape 5000 m în zonele montane din China.

 

În plus, în jurul miceliului de Cordyceps planează o serie de speculații: este o plantă sau o insectă? De fapt, misteriosul Cordyceps Sinensis este o ciupercă parazitară cu o poveste interesantă și o evoluție proprie.

 

În ciuda denumirii de ciupercă parazitară, Cordyceps este foarte „vânat” pentru că aduce organismului beneficii neașteptate, îmbunătățindu-i aproape toate funcțiile.

 

Pe lângă efectul antiinflamator și rolul de stimulent al imunității, acest articol îți punctează clar beneficiile pe care suplimentul le aduce sistemului nervos, cardiovascular, digestiv sau respirator.

 

Te-am făcut curios? Te invităm să citești mai multe despre beneficiile aduse de Cordyceps Sinensis !

 

#2 Top 7 curiozități despre ciuperca tibetană Cordyceps Sinensis

 

Ca despre orice alt subiect de discuție, și despre Cordyceps Sinensis circulă o mulțime de mituri. Important este să fii corect informat și să poți discerne între o informație reală și una falsă.

 

În articolul nostru care inventariază cele 7 curiozități despre Cordyceps, vei afla de ce se speculează pe seama naturii ciupercii tibetane: insectă – plantă. De altfel, nu trecem cu vederea nici legenda Cordycepsului, modul de recoltare sau cum se selectează un miceliu de calitate, în funcție de culoarea acestuia.

 

Cordyceps este un înlocuitor perfect pentru cofeină și o sursă de energie pentru organismul uman. În plus, ciuperca tibetană îmbunătățește performanțele sportive și cognitive, ameliorând oboseala cronică.

 

Vezi întreaga poveste și află în detaliu curiozitățile despre Cordyceps !

 

#3 Beneficiile Cordyceps Sinensis testate de oamenii de știință

 

Pentru că punem întotdeauna accentul pe acuratețea științifică, articolul nostru mizează pe cele mai importante beneficii ale ciupercii tibetane, descoperite de cercetători în urma unor teste, realizate în mare parte pe rozătoare.

 

Cele 72 de microelemente, aminoacizii, beta-carotenul, seleniul și vitaminele din compoziția Cordycepsului transformă acest supliment într-un adevărat „elixir al tinereții”.

 

Cordyceps Sinensis este de un adevărat ajutor, mai ales în cazul diabetului zaharat de tip 2, reușind să țină în parametrii normali nivelul zahărului din sânge: 70 și 100 mg/dl.

 

Alături de Spirulină, suplimentul Cordyceps lucrează pentru sănătatea sistemului tău cardiovascular și reglează nivelul de colesterol.

 

Ce mai face Cordyceps pentru tine?

·        îți energizează organismul;

·        combate infecțiile și decongestionează căile respiratorii;

·        inhibă dezvoltarea celulelor canceroase.

 

Iată varianta completă despre beneficiile testate ale ciupercii tibetane !

 

#4 Cum te ajută Cordyceps: chimioterapia în lupta cu cancerul

 

Miturile referitoare la cancer sunt numeroase și este important să ai informațiile corecte. Tratamentul pentru persoanele diagnosticate cu cancer este unic pentru fiecare în parte și nu exclude niciodată chimioterapia.

 

Pe lângă efectele benefice, chimioterapia afectează funcționarea măduvei osoase. Studiile în domeniu demonstrează că extractul de Cordyceps poate ameliora efectele agresive ale chimioterapiei.

 

În situația în care cancerul a fost diagnosticat devreme și localizat corect, extractul de Cordyceps Sinensis contribuie la starea de bine generală a organismului. Un alt supliment care poate ameliora efectele produse de administrarea Taxolului este Chitosan capsule.

 

Citește articolul nostru pentru a afla mai multe despre proprietățile Cordycepsului , explicate detaliat în studiul „Suplimentul nutritiv Cordyceps Sinensis contribuie la recuperarea după leucopenia provocată de Taxol”.

 

#5 Detoxifierea organismului – pachetul complet de produse naturale

 

Iată și articolul nostru bonus despre detoxifierea completă a organismului  cu ajutorul unor produse sigure și naturale.

 

După cum te așteptai, pe lângă o alimentație echilibrată, Cordyceps îți sare și de această dată în ajutor. Mereu pregătit să vegheze la sănătatea tractului tău digestiv, acest supliment nutritiv este o investiție pe termen lung.

 

De altfel, rolul de hepato-protector îți poate fi de ajutor în prevenirea cirozelor și a hepatitelor. Vezi și celelalte suplimente nutritive care compun pachetul nostru pentru detoxifierea organismului și îți redă energia.

 

Sperăm că informațiile noastre despre beneficiile Cordyceps Sinensis te ajută să-ți creezi o viziune de ansamblu și te învață să ai grijă de sănătatea ta într-un mod cât mai responsabil.

 

2-3 capsule de Cordyceps pe zi și un stil de viață sănătos, țin cu siguranță medicul la distanță.

 

Multă sănătate și spor în toate!

 

Obține 20% reducere!

 

Înscrie-te ca membru Eden Line și primești 20% reducere la toate produsele noastre, pe viață.

 

Click aici-> Mă înscriu!