Companie

Misiunea noastră

 

 

Compania Eden Line s-a format în anul 2011 ca urmare a unei necesități firești a celor mai mulți dintre noi: dorința de a avea un stil de viață sănătos și de a ne menține vigoarea într-un mod natural, accesibil și bazat pe principii și produse naturiste utilizate de mii de ani.

 

Povestea noastră a început cu importarea și distribuirea produselor pe bază de turmalină. Treptat, ne-am lărgit aria de activitate, astfel că ne-am concentrat atenția și spre promovarea suplimentelor nutritive și a altor produse utile pentru o viață prosperă.

 

Astăzi, afirmăm cu tărie că toate demersurile noastre se bazează pe seriozitate, produse de calitate superioară, transparență și eficiență.

 

Experienţa noastră privind vânzările directe ne conferă certitudinea că această formă de promovare şi vânzare reprezintă formula de succes pentru a  asigura independența financiară tuturor celor care vor să obțină un venit suplimentar.

 

Prin intermediul produselor pe bază de turmalină, cât şi cu ajutorul planului de marketing simplu şi eficient, ne dorim să vă oferim sănătatea, prosperitatea şi starea de armonie la care aspirăm cu toții.

 

 

 

Rețeaua Eden Line

 

 

De la înființare și până acum, am creat o rețea de peste 25.000 de colaboratori la nivel național ce își desfășoară activitatea în Bacău, Ploiești, Cluj - Napoca, Roman, București, Galați, Deva, Sebeș, Constanța, Brașov, Piatra - Neamț și Tulcea.

 

Bineînțeles, obiectivul nostru este să mărim echipa Eden Line atât în orașele în care deja există consultați, cât și în celelalte zone din țară. Doar împreună putem reuși să contribuim la un stil de viață sănătos al celor din jur.

 

Alătură-te și tu familiei Eden Line

 

 

 

 

 

 

 

Fii mereu sănătos

 

 

Crește-ți imunitatea și asigură în mod natural sănătatea întregii familii cu produsele Eden Line concepute pe baza principiilor Medicinei Tradiționale Chineze!

 

Activitatea echipei Eden Line se concentrează spre a le oferi oamenilor posibilitatea de a-și asigura o viață sănătoasă, folosind suplimente naturiste pentru: dezintoxicarea organismului, completarea hranei corpului cu nutrienți indispensabili, regenerarea țesuturilor slăbite și întreținerea corpului.

 

Dispunem de o gamă largă de produse de calitate superioară care folosite împreună contribuie la îmbunătățirea stilului de viață al persoanelor de toate vârstele.

 

De aceea, vă invităm să descoperiți, să folosiți și să recomandați apropiaților următoarele produse Eden Line:

 

- suplimente nutritive: Cordyceps Sinensis - imuno-modulator puternic și natural, Locomotor Biocalcium - calciu din 100% sursă vegetală ușor asimilabil (peste 95%), Omega Essential - conține acizii grași esențiali Omega 3, Omega 6 și Omega 9 în raporturi specifice corpului uman de 3:1:1, Chitosan Capsules - un produs pentru detoxifierea organismului, Spirulina Naturala - un produs cu peste 50 de componenți nutritivi indispensabili organismului, Zinc Tablet - combate inflamațiile și ascute simțurile;

 

- plasturi: pentru detoxifiere, slăbit, articulații și plasturi Opt Dragoni – stimulatori ai energiei rinichilor;

 

- produse pentru igiena și sănătatea intimă feminină: absorbante igienice cu bandă anionică pentru uz zilnic, absorbante igienice cu banda anionică pentru uz de zi (perioada menstruală), slip cu turmalină și magneți, tampoane terapeutice pentru igiena intimă, ovule pentru igiena și sănătatea intimă;

 

- produse cu turmalină: centuri pentru spate și articulații - combat durerea și redau mobilitatea, pară de duș, baghetă pentru restructurarea apei, mască pentru ochi, șosete, boxeri bărbați, ș.a.;

 

- produse pentru îngrijire corporală: șampon, balsam, gel de duș, mască cu colagen pentru față, mască cu colagen pentru ochi, săpun cu cristale de turmalină;

 

- aparate și dispozitive: Hand Massager - aparat de masaj portabil cu vibrații și radiații infraroșii, filtre pentru apă de la robinet, dispozitiv pentru telefon -  reduce radiațiile telefonului mobil.

 

Vă dorim sănătate deplină şi mult succes în tot ceea ce întreprindeţi!

 

Echipa EDEN LINE