Misiunea noastra

Bine ati venit!

Compania EDEN LINE a luat naştere ca o necesitate firească a faptului că tot mai mulţi dintre noi ne dorim să obţinem şi să ne menţinem sănătatea într-un mod natural, accesibil şi bazat pe principii şi produse naturiste utilizate de mii de ani.

În calitate de importator şi distribuitor oficial în România al produselor pe bază de turmalină ne propunem ca întreaga noastră activitate să se bazeze pe seriozitate, produse de calitate, transparenţă şi eficienţă.

Experienţa noastră în domeniul Multi Level Marketing ne conferă certitudinea că această formă de promovare şi vânzare este formula de succes cea mai potrivită să asigure libertatea financiară tuturor ce-şi doresc cu adevărat acest lucru.

Prin intermediul produselor noastre pe baza de turmalină cât şi prin planul de marketing simplu şi eficient intenţionăm să vă oferim sănătatea, prosperitatea cât şi starea de armonie la care aspirăm cu toţii.

Din dragoste pentru tot ce reprezintă Femeia pentru fiecare dintre noi, am ales să-i dăruim acesteia o atenţie deosebită dedicându-i o gamă specială şi unică de produse.

Vă dorim sănătate deplină şi mult succes în tot ce intreprindeţi!

Echipa EDEN LINE