Misiunea noastra

Misiunea noastră

 

Compania Eden Line s-a format în anul 2011 ca urmare a unei necesități firești a celor mai mulți dintre noi: dorința de a avea un stil de viață sănătos și de a ne menține vigoarea într-un mod natural, accesibil și bazat pe principii și produse naturiste utilizate de mii de ani.

 

Povestea noastră a început cu importarea și distribuirea produselor pe bază de turmalină. Treptat, ne-am lărgit aria de activitate, astfel că ne-am concentrat atenția și spre promovarea suplimentelor nutritive și a altor produse utile pentru o viață prosperă.

 

Astăzi, afirmăm cu tărie că toate demersurile noastre se bazează pe seriozitate, produse de calitate superioară, transparență și eficiență.

 

Experienţa noastră privind vânzările directe ne conferă certitudinea că această formă de promovare şi vânzare reprezintă formula de succes pentru a  asigura independența financiară tuturor celor care vor să obțină un venit suplimentar.

 

Prin intermediul produselor pe bază de turmalină, cât şi cu ajutorul planului de marketing simplu şi eficient, ne dorim să vă oferim sănătatea, prosperitatea şi starea de armonie la care aspirăm cu toții.

 

Rețeaua Eden Line

 

De la înființare și până acum, am creat o rețea de peste 25.000 de colaboratori la nivel național ce își desfășoară activitatea în Bacău, Ploiești, Cluj - Napoca, Roman, București, Galați, Deva, Sebeș, Constanța, Brașov, Piatra - Neamț și Tulcea.

 

Bineînțeles, obiectivul nostru este să mărim echipa Eden Line atât în orașele în care deja există consultați, cât și în celelalte zone din țară. Doar împreună putem reuși să contribuim la un stil de viață sănătos al celor din jur.

 

Alătură-te și tu familiei Eden Line