Cum comand online?

Cum comand?
Comanda se poate face doar înregistrându-te pe site. Pentru a te înregistra, ai nevoie de datele unui consultant Eden Line, în caz contrar, apealează la numarul 0740.016.439.

Informaţii comanda
După efectuarea comenzii vei primi proforma pe adresa ta de email.

Pot face modificări în comanda mea?
Odată ce o comandă a fost plasată nu există posibilitatea de a o modifica. Datele personale pot fi modificate prin solicitare telefonică sau scrisă pe e-mail. În cazul în care ai omis să adaugi un produs în comandă, plasează o nouă comandă, și noi o vom cupla cu cea anterioară.

Pot cumula mai multe comenzi?
Aveţi posibilitatea să cumulaţi comanda în curs cu alte comenzi plasate, trimiţând un e-mail la adresa comenzi@edenline.ro sau puteţi specifica la „observaţii”.

Cum anulez comanda?
Puteţi anula comanda trimiţând un e-mail la adresa comenzi@edenline.ro sau telefonic 0740.016.439.Cum plătesc?
Ramburs
Plata se face la curier în momentul livrării produselor.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!