Livrari si returnari

 

Livrarea
Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei  transportul este GRATUIT.
Pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 lei  taxa de transport este de 16,99 lei, aceasta va figura pe factura dvs. şi va fi achitată la livrare.
Sâmbătă și Duminica nu se livrează coletele. 

Cum primesc comanda?
Comanda dvs. va fi livrată prin curierat rapid, prin intermediul firmei de curierat rapid, la adresa de livrare meţionată în formularul de comandă. La livrarea comenzii trebuie să verificaţi cu atenţie integritatea coletului. În cazul în care există urme de deteriorare a acestuia, ambalajul desfăcut sau sigiliul rupt, vă rugăm să îl refuzaţi şi să ne contactaţi în cel mai scurt timp posibil.

Cum plătesc?
Plata numerar la livrarea coletului.
Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului ceea ce se cheamă plată RAMBURS.
 
În cât timp primesc comanda?
Livrarea nu se poate face în ziua în care s-a trimis comanda. Orice colet expediat prin curier rapid ajunge in una-doua zile  lucrătoare indiferent de locație. În mod normal, în zilele lucrătoare comenzile primite până în ora 14:00 vor fi expediate în aceeași zi și vor fi livrate la dumneavoastră în ziua următoare, iar cele primite după această oră vor fi expediate a doua zi, fiind livrate la dumneavoastră în a treia zi.

Am primit un produs în plus
Vă multumim anticipat pentru onestinate. Dacă aţi constatat ca în coletul dvs. există un produs pe care nu l-aţi comandat şi care nu figurează pe factură, vă rugăm să ne contactaţi.

Am primit un produs în minus
Ne cerem scuze pentru problemele întâmpinate şi vă stăm la dispoziţie pentru a le soluţiona. Contactaţi-ne în termen de 48 de ore de la livrarea coletului, vom face verificările de rigoare şi vom reveni cu un răspuns.

Care este programul de livrare al comenzilor?
Livrarea se face (de luni până vineri) între orele 9:00-17:00, dacă în acest interval nu sunteţi acasă, vă rugăm să specificaţi o altă adresă (adresa de la locul de muncă) pentru a nu se produce întârzieri sau chiar nelivrarea produselor comandate.

Vă mulţumim că aţi ales edenline.ro


 

Descarcă formularul de retur