Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Clasament lunar - Concurs

19-10-2018

Începând cu luna NOIEMBRIE Eden Line te premiază în fiecare lună!

 

 

Vrei să fii unul dintre cei 3 câștigători aleși lunar și să primești premii în mod constant? Acum ai ocazia de a te autodepăși și de a-ți dezvolta propria afacere. De la 1 Noiembrie Compania Eden Line și-a propus să premieze în fiecare lună colaboratorii care vor acumula cele mai multe vânzări în rețeaua personală. Mai jos ți-am pus la dispoziție toate condițiile și informațiile necesare pentru a te apuca de treabă. Mult succes!

 

- Perioada de desfășurare: concursul începe pe data de 1 a fiecărei luni și se termină în ultima zi a lunii în curs.

 

- Se iau în considerare doar punctele de la înscrișii direcți care au sub 300 PV personale. Nu se iau în calcul punctele valorice de la înscriși indirecți.

 

- Clasamentul se stabilește în funcție de vânzările efectuate în luna respectivă. La începutul lunii următoare vânzările se vor calcula de la 0. Așadar în fiecare lună se va stabili un nou clasament.

 

- Clasamentul se va afișa la sfârșitul fiecărei zile până pe data de 28 a fiecărei luni, urmând ca cel final să se afișeze în primele 5 zile ale lunii următoare. Câștigătorii vor fi anunțați: 

 

                       - pe site-ul nostru https://www.edenline.ro/clasament 

                       - pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/officialedenline/

                       - pe grupul nostru de Whatsapp: 0749 248 982

 

- Prima persoană care ajunge la  2500 PV în cadrul clasamentului, va primi un premiu cuprins între 400 și 600 RON (100-150 PV).

 

- Premiile vor fi acordate de către Compania Eden Line, în baza verificării câștigătorilor. Premiile nu pot fi ridicate de către alți membri Eden Line.

 

- Premiile pot fi ridicate timp de 7 zile calendaristice de la data afișării/anunțării câștigătorilor. Dacă în această perioada premiile nu sunt ridicate de persoana câștigătoare, acestea se vor pierde.

 

- Premiile vor fi diferite de la lună la lună.

 

- Compania își rezervă dreptul de a mări valoarea premiilor în funcție de clasament.

 

- Compania își rezervă dreptul de a modifica/adăuga/schimba condițiile acestui regulament.

 

- Premiile sunt anunțate în fiecare lună pe această pagină: https://www.edenline.ro/clasament. Pagina se află în meniul principal cu denumirea "Top Distribuitori". și se poate accesa DOAR dupa ce vă conectați pe cont.