Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Istoricul companiei Eden Line: povestea sănătătii tale

13-07-2020

De 10 ani sărbătorim sănătatea în fiecare zi

 

La fel ca tine, echipa Eden Line iubește provocările, iar turul de forță în care ne-am înscris a început în 2011, când am decis că e timpul să facem o schimbare sănătoasă în lume.

 

Acum 10 ani ne-am lansat pe piață cu gândul la sănătatea ta și doritori să împărtășim doar voie bună, confort fizic și mental.

 

Sănătatea și bucuria sunt valorile noastre cele mai de preț și pentru că orice lucru bun nu trebuie păstrat cu egoism pentru sine, ne-am hotărât să punem bazele „aventurii” Eden Line. Dincolo de perpetuarea valorilor care ne ghidează, visul nostru a fost și rămâne acesibilitatea acestora.

 

Motto-ul care ne-a călăuzit și ne-a inspirat în munca noastră?

 

Celebra maximă a lui Mahatma Gandhi:„Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”. Noi ne străduim ca zi de zi să construim schimbarea la care visăm și îți mulțumim pentru că te-ai alăturat cauzei noastre.

 

De 10 ani, produsele noastre aduc sănătate și energie în casele românilor, iar acest fapt este motorul care ne motivează să devenim din an în an mai implicați și mai bine informați.

 

Pe 13 iulie 2020 celebrăm schimbarea care ne-a marcat viețile și te invităm într-o scurtă incursiune ce punctează cele mai importante evenimente pentru echipa Eden Line.

 

 

Compania Eden Line: scriem povestea sănătății tale

2011 este primul nostru an de activitate, plin de provocări și de noutate. În 13 iulie 2011, marea familie Eden Line ia naștere în urma unor discuții productive dintre fondatorul, contabilul și programatorul firmei.

 

Viziunea noastră despre sănătate a început să se concretizeze treptat prin importarea și distribuirea produselor pe bază de turmalină. În fiecare zi am muncit cu pasiune pentru visul nostru și așa am ajuns să distribuim și suplimente nutritive de calitate, multe dintre ele valorificând principii naturiste, eficiente de mii de ani.

 

 

 

2012 a fost un an luminos și ne-a rămas tuturor în memorie datorită primei conferințe Eden Line, susținută la Universitatea „Petre Andrei” din Iași.

În paralel, am încercat să creăm o rețea de colaboratori la nivel național care să împărtășească viziunea noastră despre sănătate în cât mai multe zone din țară.

 

 

 

 

Încercarea a fost o reușită de proporții. În 2013 se înscriu peste 5000 de membri în rețeaua Eden Line și ne lăudăm cu primul membru care a atins nivelul 8 după doar doi ani de activitate: Tinu Corneliu din Bacău.

 

 

Nu-i așa că succesul merită sărbătorit? Tocmai de aceea, ne-am și aventurat într-o mică excursie în Bulgaria.

 

 

 

 

2014 ne surprinde plăcut prin prezența celui de-al doilea membru de nivel 8, Negrea Constanța din Ploiești, dar și a altor cinci membri de nivelul 7.

 

 

 

 

 

 

Pentru a ne bucura de beneficiile medicinei tradiționale chineze, mergem direct la sursă și organizăm o excursie de neuitat în China.

 

 

 

 

 

 

Spiritualitatea și împăcarea cu sinele contribuie la consolidarea sănătății. De aceea, echipa Eden Line pune la cale și un team building în Sucevița, tot în 2014.

 

 

 

 

 

În 2015 deja aniversăm 4 ani de sănătate cu Eden Line la Iași. Frumoșii ani bio merită sărbătoriți printr-o excursie în Antalya și un alt team building la Sucevița.

 

 

 

 

Sucevita 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 e un an important. Deja sărbătorim o jumătate de deceniu prin conferința dr. Constantin Dumitru Dulcan. Ne lăudăm cu peste 20. 000 de membri la nivel național și cu primul membru de nivel 10.

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea tot in 2016 mai adăugam pe listă încă 2 membri de nivelul 8: Dobrin Luminita și Enachescu Iulian

 

 

 

 

 

 

În 2017 pornim nerăbdători spre ținuturile însorite ale Greciei, iar Tinu Corneliu ajunge la nivelul 11.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bucuriile se țin lanț și în 2018 când vizităm Spania și avem grijă să nu ratăm Valencia și acvariumul L`oceanographic Aquarium.

 

 

 

 

 

 

În același an, ne delectăm și prin conferința susținută de dr. Elektra Bampani la hotelul Unirea din Iași.

 

 

 

2019 ne surprinde prin excursia în exotica Tunisie, traversând cu energie deșertul Sahara.

Și iată-ne în 2020, privind cu încredere spre viitor, gata pregătiți să facem față oricăror provocări și să nu ne oprim din misiunea de a împărtăși sănătate și multă bucurie.

 

 

 

 

 

Îți mulțumim pentru încredere și susținere, drag prieten

Sperăm că ești mândru de noi și că am reușit de fiecare dată să-ți oferim soluția optimă pentru nevoile tale. Noi suntem mândri de loialitatea și încrederea ta și ne dorim să contribuim pe cât posibil la starea ta de bine și la un stil de viață cât mai sănătos.

 

În semn de mulțumire pentru că ne-ai fost alături în tot acest timp, am creat un colaj special cu o parte din activitățile care ne-au adus împlinire și bucurii de-a lungul anilor.

Iată cum ne distrăm la Eden Line!

 

 

 

 

Așteptăm cu nerăbdare să celebrăm 10 ani de activitate și mulți alții înainte.

Dacă încă nu ne cunoaștem suficient de bine, te invităm să afli mai multe despre misiunea și compania Eden Line.

 

Echipa Eden Line te îmbrățișează cu drag și îți dorește multă sănătate și energie pentru toate planurile tale de viitor!

Pe curând!