Eden Line

Coş:


Total: 0,00 RON COMANDÃ

0

Prezentare Tmisoara

18-11-2019

Sosim în Timișoara! 

 

Salut pe 7 Decembrie sosim în Timișoara.

 

EDEN LINE te invita la un eveniment GRATUIT care va avea loc la Hotelul NH TIMISOARA. Vei afla cum poți avea grija de tine si familia ta, utilizând produse naturale și foarte eficiente.

Compania Eden Line se ocupă cu promovarea produselor pe bază de turmalină și a suplimentelor biologice active create după principiile specifice Medicinei Tradiționale Chineze. Ne propunem ca prin intermediul activităților desfășurate să te susținem în a adopta o viață sănătoasă și potrivită organismului tău.

Turmalina este un cristal semiprețios ce are în compoziție potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, siliciu, iod, fluor și alte elemente ce contribuie la crearea energiei naturale în organism prin producerea de ioni negativi și energie termică joasă. Mai mult, are efecte benefice asupra întregului corp, vindecând diverse afecțiuni circulatorii sau ale sistemului nervos central, endocrin ori reproducător.

MARTURII:
In urmă cu aproximativ 3 ani, o bună prietenă îmi spunea o poveste frumoasă despre niște centuri cu turmalină pe care dacă le porți câteva minute pe zi durerile de spate, de genunchi, se ameliorează sau chiar dispar. Au trecut 2 ani de când centurile cu turmalină fac parte din viața mea, fără să mai fiu nevoită să iau antiinflamatoarele obișnuite și pastilele contra durerii. Acum pot sta ore în șir în picioare, pot să lucrez în casă și în grădină, să fac diferite activități.

Groza Roxana
Cluj

Sunt foarte bucuros că am devenit client Eden Line și vă sunt foarte recunoscător pentru tot ceea ce faceți. Deși nu aveam probleme mari la capitolul sănătate, cu ajutorul produselor cu turmalină și suplimentelor nutritive, mi s-a reglat somnul, mi-a crescut imunitatea și mă simt mult mai energic. Vă doresc multă sănătate, mulți ani fericiți și să fiți mereu înconjurați doar de prieteni adevărați.

Malcoci Vitalie
Republica Moldova, Chișinău

La sfârșitul anului 2010 am aflat despre existența plasturilor pentru dureri articulare și am început să le folosesc în timp ce mă aflam în perioada de refacere după cele două hernii de disc și semipareză pe piciorul stâng. După aplicarea plasturelui în zona lombară, m-am simțit mult mai bine, puteam să stau mai mult în picioare, iar durerile mi-au trecut. Cu recunoștință, le mulțumesc tuturor celor care fac parte din echipa Eden Line!

Prundea Florica
Ploiești

CAND:
07.12.2019 - Sâmbătă ora 12:00

UNDE:
Hotel NH TIMISOARA

Str. Strada Johan Heinrich Pestalozzi, 300115 Timișoara, România

INVESTITIE:
Gratuit

BENEFICII:

Gama variată de produse Eden Line este special concepută pentru a contribui la sănătatea și întărirea sistemului tău imunitar și al persoanelor dragi. Având la bază principiile Medicinei Tradiționale Chineze, suplimentele nutritive și toate celelalte produse contribuie la dobândirea sănătății întregului organism și la întreținerea adecvată a acestuia.

TOMBOLA cu SURPRIZE!

Va asteptam!