Termeni si conditii

Termeni generali

Acest site funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

Toate informaţiile conţinute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum şi orice alte date) sunt proprietatea edenline.ro şi sunt apărate de legea română şi convenţiile internaţionale pentru protecţia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, parţial sau integral fără permisiunea anterioara a edenline.ro Toate drepturile sunt rezervate.

 www.edenline.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosită de dumneavoastră pentru comunicare.

 www.edenline.ro nu poate fi făcut responsabil pentru nici o pagubă adusa echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afişarea site-ului sau de descărcarea oricărei informaţii, incluzând text, imagini, sau fişiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. edenline.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat şi nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Informaţiile despre produse, producători şi preţuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere şi, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor produselor afişate.
edenline.ro îşi rezervă astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabilă), dacă un anumit produs a fost epuizat.