Politica de confidentialitate


Pentru noi este important ca tu să știi ce date colectăm de la tine și în ce mod le folosim. Având in vedere aceste amănunte poți afla și drepturile tale referitor la informațiile ce ni le furnizezi sau ce le colectăm în urma vizitei si a creerei unui cont pe site-ul nostru.

Datele personale înseamnă  orice informație despre o persoană fizică care poate duce direct sau indirect la  identificarea acesteia. Aici sunt incluse date precum: nume, prenume, informații de localizare, informații despre adresă, codul numeric personal, date privind locul de conectare la calculator, ip-ul conexiunii și dispozitivul de pe care se face conexiunea sau informațiile ce țin de cookie-uri.

Cine suntem?

Suntem SC BIO EDENLINE SRL este o firmă ce comercializeaza produse pentre sănătate online și  în sistem de marketing direct și multi-level-marketing,  firmă înregistrată la registrul comerțului cu nr. J22/77/2011. Adresa noastră este șos. Pacurari, nr 25, bl 539, sc A, ap 1, Iași, Romania. 
Adresa site-ului: www.edenline.ro

Protecția datelor tale
Protecția datelor tale este prioritară pentru noi și de aceea noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) au pentru noi o importanță foarte mare. 

S.C. BIO EDEN LINE S.R.L.  garantează respectarea drepturilor conferite Dvs. de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18, şi Directiva 95/46/EC, în calitate de persoană vizată: dreptul de informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenţie asupra datelor; dreptul de opoziţie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a vă adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise şi semnate, trimisă online la office@edenline.ro sau prin poştă la adresa : S.C. BIO EDEN LINE S.R.L. Iaşi, Şoseaua Păcurari nr. 25, bl. 539, sc. A, parter, ap. 1, Judetul Iaşi, România.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. BIO EDEN LINE S.R.L. este înregistrată la ANSPDCP sub numărul 21954/2011 şi va prelucra şi utiliza datele  personale fără alte obligaţii sau plăţi din partea clienţilor săi, exclusiv pentru expedierea produselor comandate ,pentru acţiuni de reclamă şi marketing, cât și pentru înregistrarea ta în rețeaua de membri Edenline după caz . Prin creeare unui cont pe site-ul www.edenline.ro vă dati acordul expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către S.C. BIO EDEN LINE S.R.L. Datele completate pe formularele de înscriere online  şi comandă ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.



Creearea unui cont de membru Edenline.
Creearea unui cont de membru pe site-ul nostru presupune furnizarea de date personale și de aceea noi dorim să-ți spunem cum sunt folosite datele tale si ce beneficii ai ca tu sa fii fără griji.
Informațiile personale puse la dispoziția site-ului www.edenline.ro  pentru a putea primi produse sau utiliza unele servicii sunt protejate în condițiile legii 677/2001.
Prin completarea câmpurilor din formularele de înregistrare online utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează să intre în baza de date Bio Edenline SRL și să primească mesaje cu privire la produse și servicii, promoții, concursuri sau orice alte acțiuni editoriale și de marketing desfășurate în viitor de către SC BIOEDENLINE SRL și de membrii săi agreați. Utilizatorul are la dispoziție un cont pentru comenzi online și utilizarea serviciilor. Utilizatorul este în întregime responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra parolei asociate accesului la site-ul www.edenline.ro  condiționate de logare.


Cum folosim datele tale?
Folosim datele tale doar dacă avem acordul tau. Scopul colectării datelor cu caracter personal este, dupa caz:

Inregistrarea dumneavoastra in reteaua de membri Eden Line, specifica vanzarilor de tip multilevel marketing, prin atribuirea unui cod unic de identificare; executarea  contractului de colaborare incheiat de dumneavoastra, in calitate de membru Eden Line, cu societatea, calcularea si achitarea de catre Bio Edenline a comisionului dumneavoastra, conform prevederilor contractuale si comunicarea in cursul executarii contractului;

•Cumpararea produselor comercializate de catre BIO EDEN LINE, in sistem MLM si/sau prin comert on-line cu livrarea produselor la adresa indicata, conform comenzii;

•Beneficiul actiunilor de marketing direct desfasurate de catre BIO EDEN LINE, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre BIO EDENLINE, produsele noi;

•Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine produsele vizate sau oferta specifica de la Bio Eden Line;

•Trimiterea de newslettere, invitatii la evenimente;   

•Desfasurarea de activitati cu caracter comercial de catre Bio Edenline;

•Gestionarea oportunitatilor de vanzare pentru Bio Eden Line.

 

Datele pe care le furnizati , respectiv nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, - adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii, sunt utilizate de catre operatorul Bio Eden Line in scopurile mai sus precizate, fie pentru a ajuta la livrarea coletului cu produsele comandate, fie pentru a va putea indruma spre produse corespunzatoare cu nevoile dumneavoastra daca v-ati abonat la newsletter, fie pentru a vi se atribui un cod unic de identificare in cadrul sistemului nostru (de tip multilevel marketing), dupa cum optati pentru inscriere in calitate de Client sau Membru.

 

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii din departamentele specializate ale societatii; furnizorilor de servicii cu care colaborareaza operatorul in scopurile mai sus precizate (prestatori de servicii de curierat in vederea expedierii produselor - nume, prenume, adresa, numar de telefon -, procesatorului de plati, platforma de trimitere emailuri), membrilor din reteaua Bio Edenline care au calitatea de sponsori in raport cu dumnevoastra, conform particularitatilor sistemului de vanzari de tip multilevel marketing, autoritatilor competente, conform celor autorizate de legile aplicabile. Operatorul si entitatile imputernicite de operator pentru prelucrarea datelor vor stabili garantii tehnologice, fizice, administrative si procedurale, toate conform standardelor acceptate in domeniu, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal, in conformitate cu instructiunile, politicile si legile aplicabile in ceea ce priveste compania Bio Edenline.
 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor - in masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamant legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia -  dreptul de a depune  o plangere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC. Bio Edenline SRL, Iasi, Romania, Sos. Pacurari, nr 25, bl 539, sc. A, ap 1, sau prin e-mail, la adresa:office@edenline.ro.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. BIO EDEN LINE S.R.L. este înregistrată la ANSPDCP sub numărul 21954/2011 şi va prelucra şi utiliza datele personale fără alte obligaţii sau plăţi din partea clienţilor săi, exclusiv pentru expedierea produselor comandate şi pentru acţiuni de reclamă şi marketing .  

 

Operatorul datelor cu caracter personal:

 

 

In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul in afara Uniunii Europene (UE), transferul se bazeaza pe clauze contractuale standard aprobate UE, asigurand astfel un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protectia datelor.

 

Operatorul si entitatile imputernicite de operator pentru prelucrarea datelor vor stabili garantii tehnologice, fizice, administrative si procedurale, toate conform standardelor acceptate in domeniu, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor mele cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele mele cu caracter personal sau vor preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal (incident de securitate), in conformitate cu instructiunile, politicile si legile aplicabile in ceea ce priveste compania Bio Edenline.

 

Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele mele cu caracter personal vor fi puse la dispozitia urmatoarelor categorii de destinatari:

•angajatii din departamentele specializate ale societatii sau reprezentantii autorizati ai operatorului si ai entitatilor imputernicite de catre operator, conform celor enumerate mai sus;

•partenerilor din reteaua Bio Edenline care au calitatea de indrumatori in raport cu mine, conform particularitatilor sistemului de vanzari de tip multilevel marketing, respectiv persoana/ persoanele care mi-au prezentat afacerea Bio Edenline si/ sau care ma vor asista permanent in activitate, pe perioada de derulare a contractului de colaborare (doar numele);

•autoritatilor competente, conform celor autorizate de legile aplicabile.

 

Perioada in care se vor prelucra datele mele cu caracter personal:

Datele se vor prelucra pana la revocarea acordului sau cat timp este necesar in ceea ce priveste scopurile descrise mai sus, insa nu mai mult de perioada de valabilitate a contractului de colaborare + 5 ani (perioada de arhivare a contractului). Dupa ce expira perioada indicata, datele mele cu caracter personal vor fi sterse.

Acordul meu este exprimat voluntar, in vederea prelucrarii datelor mele cu caracter personal, necesare pentru a indeplini scopurile descrise mai sus. in cazul in care nu sunt de acord sau daca transmit ulterior o solicitare de rectificare sau de stergere a datelor mele si imi retrag consimtamantul, aceasta inseamna ca nu voi mai avea posibilitatea de a achizitiona produse si de a executa contractul de colaborare incheiat cu Bio Edenline.

 

În acest caz contractul inceteaza de drept incepand cu data solicitarii de stergere a datelor mele cu caracter personal, ceea ce presupune ca nu voi mai putea achizitiona produse Bio Edenline si nu voi mai beneficia de activitati de marketing, promotionale, respectiv nu voi mai primi sms-uri, emailuri si/sau newslettere informative sau oferte de la Bio Edenline.

Confirm ca, in calitate de persoana vizata, am dreptul de a solicita de la operatori accesul la datele mele cu caracter personal si rectificarea sau stergerea acestora sau o limitare a prelucrarii sau privind obiectul prelucrarii, precum si dreptul la transferabilitatea datelor conform legilor in vigoare, dreptul de a-mi retrage consimtamantul in orice moment, dreptul de a obtine o copie dupa date.

Pot beneficia de toate drepturile descrise in acest paragraf prin transmiterea unei solicitari pe e-mail catre operatorul de date la adresa office@edenline.ro
 

Cunosc faptul ca datele mele cu caracter personal asociate scopurilor descrise mai sus (preferinte, comportament de cumparare si optiunile privind continutul activitatilor de comert si marketing) pot fi utilizate ca baza pentru decizii automatizate, care conduc catre identificarea unor oportunitati de vanzari in cadrul societatii Bio Edenline.

De asemenea, am dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere a protectiei datelor, in cazul in care consider ca prelucrarea datelor mele cu caracter personal incalca legile aplicabile.